Luni, 23 noiembrie 2015, în jurul orei 22.00, pe DN 65/E 574, la ieșirea din comuna Găneasa, judeţul Olt, spre Pădurea Saru, s-a petrecut un accident rutier cu o persoană încarcerată. În accident au fost implicate un autoturism și un TIR.
acc saru ganeasa
La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. În momentul sosirii echipajelor, șoferul autoturismului se afla încarcerat în autoturismul grav avariat, inconștient. Pentru extragerea bărbatului, echipajul de descarcerare a îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacientul fiind preluat de cadrele medicale în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din comuna Tătulești, nu a răspuns manevrelor întreprinse, fiind declarat decedat. Pasagerul de pe scaunul din dreapta-față al autoturismului, în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la UPU Slatina, conștient, fără răni sau traumatisme grave. Șoferul TIR-ului, care transporta electronice și electrocasnice, în vârstă de 57 de ani, din București, nu a fost rănit în urma accidentului.
Conducătorul ansamblului de vehicule implicat în eveniment nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Bucur Borcan

Comentari

comentari