accident maruntei
În ziua de 16 noiembrie 2015, orele 1830, pe D.J. 546, în comuna Mărunţei, judeţul Olt, un bărbat, 29 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea o autoutilitară, n-a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a accidentat un tânăr, de 21 ani, din localitate, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie de mers, pe lângă o bicicletă. Din accident a rezultat decesul tânărului.
În aceeaşi zi, în jurul orelor 2130, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au sesizat că, la această unitate sanitară, s-a prezentat un minor de 16 ani, din comuna Mărunţei, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, rămânând sub supraveghere medicală. Din cercetări, s-a stabilit că minorul a fost accidentat, în timp ce se deplasa pe carosabil, împreună cu tânărul care a decedat.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Bucur Borcan

Comentari

comentari