elimina make-up
Pentru a elimina machiajul și make-up-ul după o petrecere sau dupa un eveniment nu este simplu pentru o femeie. Folosirea unui demachiant poate fi o soluție bună, însă, uneori aceste produse pot lăsa pielea uscată. Deci, aici sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să păstraţi pielea moale și catifelată şi în acelaşi timp să eliminați machiajul cu uşurinţă.

1. Șampon pentru copii
Cine a spus că șamponul pentru copii este doar pentru cei mici? Acesta poate fi folosit pentru a elimina ușor efectul de creion din jurul ochilor, a rimelului și a fardului.

2. Ulei
Pentru curățarea tenului de machiaj funcţionează orice fel de ulei, însă, uleiul de măsline şi cel de migdale este cel mai bun pentru a elimina machiajul. Ele sunt, de asemenea, o sursă de hidratare pentru pielea tenului.

3. Șervetele umede pentru copii
Șervețelele pentru copii sunt o opțiune bună, pentru curățarea rimelului din jurul ochilor. Utilizați șervețelele și apoi clătiți tenul cu apă.

4. Cremă facială hidratantă
Aplicați crema hidratanta cu o cârpă de bumbac pe ochi și apoi clătiți bine cu săpun. Încercați să folosiți apă caldă pentru un efect cât mai bun.

5. Vaselină
Prima dată vaselina se aplică ușor pe ochi iar apoi se șterge machiajul cu o cârpă din bumbac.

Comentari

comentari