Cum mărești penisul și testiculele?

Postat in Iun 27 2016 - 2:00pm by Jurnalul24
|

creste penisul

Majoritatea bărbaților își doresc să aibă un penis și testicule mai mari, și există anumite posibilități de a concretiza această dorință, fără a recurge la intervențiile chirurgicale. Pentru a crește dimensiunea penisului și a testiculelor urmăriți indicațiile din acest articol!

Pentru a mări testiculele și dorința sexuală consumați ginseng. Rădăcina de ginseng produce un hormon care crește producția de spermă. După câteva săptămâni, veți observa rezultatele, dar nu vă așteptați la o creștere prea mare a penisului si a testiculelor.

Luați zilnic multivitamine și creșteți nivelul de proteine.

Pentru a mări dimensiunea penisului și a testiculelor întindeți pielea scrotului și partea de jos a penisului circ ca două sau trei minute pe zi, de două ori pe zi. Pielea de pe testicule este elastică și se întinde ușor. Scrotul trebuie să fie întins pentru a nu exista spațiu deasupra testiculelor, iar partea inferioară a penisului trebuie trasă pentru a preveni erecția.

Folosiți un medicament pentru a crește penisul (ingredient activ este extras din polenul florilor), precum Tongkat Ali, Damiana sau Ogoplex. Aceste pastile cresc nivelul de testosteron și a altor hormoni.

Faceți frecvent sex pentru a avea un penis tare și creșteți dimensiune acestuia. Ca orice mușchi, în cazul în care acesta este folosit adesea și stimulat, devine un pic mai voluminos. Se poate mări cu un centimetru sau un centimetru și jumătate.

Comentari

comentari