bani euro
Dacă ești în căutarea unei modalități de a face rost repede de bani, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol îți prezentăm câteva metode originale de a face rost de bani fără a-ți căuta un al doilea job și fără a te împrumuta. Iată cum să faci rost de bani repede!

1. Cum sa faci bani simplu și rapid: vinzi apă rece!

Dacă nu știi ce să faci pentru a câștiga bani rapid? Soluția este simplă: vinzi apă îmbuteliată rece în zilele fierbinți! Cu toate acestea, trebuie să ții cont de locul în care alegi să vinzi produsul.

Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a face bani rapid. Cheia acestei afaceri este de a cumpăra ieftin și de a vinde la un preț mare. Poți câștiga o mulțime de bani în doar aproximativ o oră.

Locația contează; dacă vremea este călduroasă și produsul este rece, poți găsi o mulțime de clienți. Spre exemplu; într-un parc, intrarea într-o stație de metrou sau autobuz, sau la intrarea sau ieșirea unui arene sportive.

2. Obține bani din obiectele nefolositoare

Anumite obiecte de uz casnic conțin piese din fier sau din cupru și se pot vinde la un preț bun. Centrele de colectare și de reciclare a metalului plătesc foarte bine pe bunuri uzate sau stricate realizate din materiale feroase, cum ar fi fierul sau metalul, și pe cele neferoase, cum ar fi aluminiul, cuprul sau cositorul.

Cuprul este fără îndoială, cel mai prețios metal, se vinde cu 3 Euro pe Kg în funcție de centrul colector.

Staniul este un alt metal prețios, se vinde cu mai mult de 2 Euro pe Kg. Spre exemplu; mașinile vechi cum ar fi cele care sunt parcate și abandonate de ani de zile pe stradă au radiatoare cu mult cupru.

3. Câștigă bani completând sondaje plătite

Sondajele și chestionarele online plătite sunt cel mai bun mod de a câștiga bani în plus cu doar câteva întrebări simple. Sumele câștigate variază în funcție de fiecare sondaj în parte, și de compania care le comandă. Există foarte multe site-uri de sondaje plătite, în general cele din străinătate plătesc mai bine.

În cazul în care dorești să participi trebuie doar să te înregistrezi, apoi trebuie să aștepți primirea sondajelor și să răspunzi la ele pentru a câștiga bani.

4. Donează sânge, spermă sau ovule

Obține bani din vânzare de plasma sanguină sau din donația de ovule (în cazul persoanelor de sex feminin) sau spermă (în cazul persoanelor de sex masculin).

Mulți studenți merg în centrele de donații pentru a vinde plasmă pentru a obține 35 de euro pe oră. Donația de plasmă sau de sânge este foarte sigură în cazul persoanelor tinere, sănătoase, care se poate realiza o dată sau la două săptămâni.

Plasma care se regăsește în sânge este folosită de medici pentru a salva multe vieți omenești. Poți obține fără efort 280 de euro pe lună!

Donarea de spermă se plătește foarte bine (între 40 de Euro și 200 de Euro pentru fiecare donație), deși nu este chiar o modalitate foarte rapidă de a face bani, deoarece tinde să dureze chiar și câteva luni până se realizează toate procedurile.

Cu toate acestea, când se încheie întregul proces, dacă ești ales ca donator, vei obține mai mult de 1.500 de Euro pentru sperma!

5. Faci bani din vânzarea telefoanelor

În cazul în care tu nu știi cum sa faci bani rapid, poți alege să vinzi telefonul, nu cel pe care îl folosești în acest moment, ci pe cele pe care îl ai prin casă și nu îl mai folosești. Îl poți vinde prin intermediul site-ului de anunțuri. Trebuie doar să introduci informațiile despre model, sistemul de operare, memorie, starea actuală și suma de bani pe care dorești să o obții pe el.

În cazul în care telefonul este nu se mai aprinde îl poți vinde la piese sau îl poți repara pentru a-l vinde altei persoane.

Comentari

comentari