Cum să îţi ştergi cu adevărat contul de Facebook

Postat in Ian 31 2015 - 2:29pm by ClaudiaV
|

Facebook-ul este folosit de mulţi oameni pentru a împărtăşi poze, videoclipuri, da like-uri şi citi informaţii de pe site-urile preferate (neoficial de a urmări în secret ce fac persoanele ).

Însă, FB  s-a confruntat de multă vreme cu probleme şi reclamaţii pe fondul intimităţii datelor utilizatorilor. Însuşi, termenii de utilizare ai FB stabilesc nu numai că sunt proprietarii datelor postate de tine (secţiunea 2.1), dar dacă nu ţi le actualizezi (secţiunea 4.6), FB îţi poate închide contul (secţiunea 14).

facebook stergere cont

Indiferent de motivele pentru care alegi să îţi închizi contul, să ştii că acest lucru nu este foarte uşor de realizat. Opţiunea de a dezactiva contul nu înseamnă acelasi lucru cu a-ţi şterge contul. Dezactivarea presupune că încă poţi să fii „tagged” în poze, iar FB nu promite că îţi va şterge datele. Aşadar cum îţi poţi şterge cu adevărat contul de Facebook?  Poţi intra direct here, dar vă voi prezenta şi procedura de a ajunge aici.

Trebuie să intri la opţiunea Help (care se găseşte sub opţiunea de Log Out) —> Visit Help Center—> Manage Your Account—> Deactivating, Deleting & Memorializing account—> Deleting Accounts—> Let us Know. Când apeşi pe let us know, link-ul va deschide o altă fereastră, unde veţi putea apăsa „Delete My Account”.

Depinde numai de tine dacă vrei să utilizezi sau nu reţeaua de socializare, dar dacă te hotăreşti să îţi închizi contul, să ştii cum să faci acest pas corect.

Comentari

comentari