durerea de dinti
Durerea de dinți, durerea de măsea provoacă un mare disconfort oamenilor și trebuie acordată o atenție pentru a știi ce se întâmplă cu gura noastră. În multe cazuri simțim durere de dinți și nu întotdeauna mergem la dentist pentru un control amănunțit, așa că trebuie să luate anumite măsuri pentru a reduce durerea. În cazul în care doriți să scăpați de durerea de dinți acasă, este necesar să știți care sunt remediile naturiste care ajută împotriva acestei probleme.

Cauzele durerilor de dinți diferă de la un motiv la altul, iar diagnosticul trebuie stabilit corect pentru a elimina durerea.

Cele mai frecvente motive pentru care se întâmplă acest lucru probleme sunt:

  • O carie adâncă care afectează nervul dintelui
  • Un abces la dinte
  • Creșterea dinților de minte
  • Durere de urechi sau sinuzită
  • Dinte crăpat sau coroana
  • Un rest de aliment rămas între dinții cauzează inflamație și disconfort

Introdu ușor ața dentară în dintele dureros. Această metodă ajută la eliminarea oricărui rest alimentar din dintele dureros. Prin curățarea zonei de resturi alimentare veți scădea inflamația și disconfortul.


Patrunjelul este un antispasmodic natural ce scade durerea de dinți, în afară de faptul că este ușor de procurat este folosit și pentru a trata diverse neplăceri. Pentru a elimina durerea de dinte mestecați pătrunjel cu dintele afectat.


În cazul în care durere de dinți provine de la abces dentar sau o infecție cauzată de un produs alimentar rămas între dinți, sarea este un bun remediu, datorită proprietăților sale antiseptice. Amestecați o jumătate de sticlă de apă caldă, cu o lingura de sare și faceți gargară după fiecare masă. Astfel, controlați posibila infecție și scăpați de durere.


Cuișoare, un remediu excelent acasă pentru a alina durerea de dinți. Ele conțin o substanță numită eugenol, care acționează precum un sedativ. Puteți aplica un cățel direct pe dintele inflamat, (câteva minute) sau puteți adăuga cinci căței în apă de gură și să clătiți de cel puțin de trei ori pe zi, cu acest amestec. Ajută la scăderea durerii de dinte și de măsea.


Usturoiul este cu siguranță un bun remediu acasă ce calmează durerile de dinți în mod natural. Aplicați usturoi proaspăt tocat pe gingia dintelui afectat, datorita proprietăților sale antibiotice și anti-inflamatorii va contribui semnificativ la scăderea disconfortului.


Ceaiul negru este, de asemenea , un aliat împotriva durerii de dinți în mod natural din cauza acidului său tanic, este un analgezic și anti-inflamator ce va ajuta la reducerea disconfortului de dinți. Aplicați direct pe dinte o punga de ceai negru care a stat în apă fierbinte pentru a elibera proteinele. Acest lucru trebuie repetat de mai multe ori pe zi.


Aplicați gheață pe partea laterală a maxilarului, deasupra manibibulei, poate ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului. Puteți înfășura gheața într-o cârpă pentru a minimiza disconfortul cauzat de aceasta.


Aplicați peroxid de hidrogen direct în zona dintelui, este un bun remediu acasă pentru a calma durerea de dinți, de asemenea, ajuta la combaterea durerii prin curățarea zonei cu infecție.

Comentari

comentari