Cum se albesc dinții falși și protezele dentare?

Postat in Iun 22 2016 - 12:59pm by Jurnalul24
|

dinte fals
Protezele dentare și dinții puși se îngălbenesc, apoi se deteriorează, precum cei naturali, însă, există diferite metode și soluții pentru a curăța protezele dentare fără să distrugă vopseaua acrilică de pe învelișul acestora. Se pot folosi mai multe metode de a curăța dinții falși și protezele dentare, în acest material le vom prezenta pe cele mai eficiente dintre ele.

Iată cum se albesc dinții falși și protezele dentare!

Instrucțiuni


Spălați-vă pe dinți, la sfârșitul fiecărei zile, cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu elimină petele și mirosul de pe dinții falși. Înmuiați periuța de dinți în apă, turnați bicarbonat de sodiu deasupra sa, apoi periați ușor dinții falși. Faceți acest lucru aproximativ 60 până la 90 de secunde. La final, clătiți dinții falși cu apă caldă.

Albiți dinții sau protezele dentară cu suc de lămâie: stoarceți o lămâie si aplicați sucul pe dinți, care ajută la dinților și la curățarea protezelor dentare. Pentru asta, folosiți o periuță specială pentru proteze sau o periuță de dinți cu peri moi și înmuiați-o în suc de lămâie, apoi frecați ușor proteza dentară sau dinții falși. Aceeași metodă poate fi pusă în practică si cu oțet de mere. Proprietățile antibacteriene și antifungice ale oțetului natural ajută la îndepărtarea petelor de cafea și de țigări.

Înmuiați dinții falși în fiecare noapte în apă amestecată cu săpun lichid. Apa cu săpun elimină cu ușurință petele de pe dinții falși. După o săptămână se va vedea diferența. Turnați o cantitate mică de detergent de vase, cât un bob de mazăre, în 1/2 cană de apă caldă. Țineți dinții în acest solvent timp de 5 până la 10 minute, apoi periații cu oțet de mere. La final clătiți de câteva ori pentru vă asigura că nu a rămas săpun.

Folosiți o soluție de curățare a protezelor dentare (de ex. Efferdent) și o periuță de proteze pentru a curăța dinții cel puțin o dată pe zi, pentru a îndepărta petele. Repetați în fiecare seară pentru a albi protezele dentare sau dinții puși.

The following two tabs change content below.

Comentari

comentari