Cum se albesc dinții falși și protezele dentare?

Postat in Iun 22 2016 - 12:59pm by Jurnalul24
|

dinte fals
Dinții puși și protezele dentare se îngălbenesc și se deteriorează precum cei naturali, însă metodele și soluțiile de curățare a noilor proteze dentare sunt diferite, deoarece au nevoie de mai multă grijă pentru a proteja vopseaua acrilică. Există mai multe alte metode pe care le puteți utiliza pentru a albi dinții falși, iar în acest articol vi le vom prezenta pe cele mai eficiente.

Instrucțiuni


Spălați-vă pe dinți cu bicarbonat de sodiu, la sfârșitul fiecărei zile. Bicarbonatul de sodiu elimină petele și mirosul de pe dinții falși. Înmuiați periuța de dinți în apă, turnați bicarbonat de sodiu deasupra ei, apoi periați ușor dinții falși. Faceți acest lucru timp de 60 până la 90 de secunde. La final, clătiți dinții falși cu apă caldă.

Albiți dinții sau proteza dentară cu suc de lămâie: stoarceți o lămâie pentru a curăța proteza dentară. Pentru asta, folosiți o periuță specială pentru proteză sau o periuță de dinți cu peri moi și înmuiați-o în suc de lămâie pentru a freca proteza sau dinții falși. Aceeași metodă poate fi pusă în practică si cu u oțet de mere pentru a îndepărta petele de cafea și de țigări.

Înmuiați dinții falși în fiecare noapte in apă amestecată cu săpun lichid. Apa cu săpun elimină cu ușurință petele de pe dinții falși. După o săptămână se va vedea diferența. Turnați o cantitate mică de detergent de vase, cât un bob de mazăre, în 1/2 cană de apă caldă. Țineți dinții în acest solvent timp de 5 până la 10 minute, apoi periații cu oțet de mere. La final clătiți de câteva ori pentru vă asigura că nu a rămas săpun.

Folosiți o soluție de curățare a protezelor dentare (de ex. Efferdent) și o periuță de proteze pentru a curăța dinții cel puțin o dată pe zi, pentru a îndepărta petele. Repetați în fiecare seară pentru a albi protezele dentare sau dinții puși.

Comentari

comentari