Trafic de droguri Sâmbătă, 5 decembrie 2015, în oraşul Bistriţa, procurorii DIICOT Bistriţa – Năsăud şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul SCCO au organizat prinderea în flagrant a inculpaţilor RĂZOARE VASILE RAREŞ şi OACHEŞ MIRCEA LUCIAN, fiind identificată şi confiscată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la domiciliul lui RĂZOARE VASILE RAREŞ a fost ridicată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis, iar din locuinţa lui BOROŞ ZOLTAN MIHAI a fost ridicată cantitatea de 51, 56 grame de cannabis ( deţinută pentru consum propriu ). În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpaţii au procurat droguri de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-au comercializat pe raza municipiului Bistriţa.
Duminică, 6 decembrie 2015, procurorii au dispus reţinerea inculpaţilor RĂZOARE VASILE RAREŞ, OACHEŞ MIRCEA LUCIAN şi BOROŞ ZOLTAN MIHAI, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Suportul de specialitate al acţiunii a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. La activităţi au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și jandarmi.

Bucur Borcan

Comentari

comentari