diicot
Vineri, 4 decembrie 2015, procurorii DIICOT Gorj, în colaborare cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Gorj au efectuat 20 percheziții domiciliare pe teritoriul judeţelor Gorj, Mehedinţi, Hunedoara şi al municipiului Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În perioada 2014-2015, la nivelul județelor Gorj, Timiș, Hunedoara, Mehedinți și a municipiului București s-a constituit un grup infracțional organizat care a avut ca preocupare infracţională procurarea de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, de la diferiți dealeri, pe care ulterior le comercializau pe raza municipiului Tg-Jiu mai multor comsumatori, majoritatea dintre aceştia fiind elevi în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.
La sediul DIICOT- BIROUL TERITORIAL GORJ vor fi aduse în vederea audierii un număr de 16 persoane. Suportul de specialitate al operaţiunii a fost asigurat de către DIPI. Acțiunea s-a efectuat cu sprijinul IPJ Gorj și IJJ „Tudor Vladimirescu ” Târgu Jiu.

Bucur Borcan

Comentari

comentari