Unul dintre cei opt teroriști care au participat la cel mai mare atac terorist din Paris în care și-au pierdut viața 132 de persoane, și 350 dintre ei au fost răniți, este Amar Al-Ziad, al cărui nume este cunoscut de serviciile de securitate franceze.
Ahmed Almuhamed poza
Teroristul cu pașaport Sirian a cerut în urmă cu o lună azil în Presevo, Serbia pe data de 7 octombrie. Oficialii greci au anunțat deja că intrase pe teritoriul Greciei pe 3 octombrie. Pe teritoriul Serbiei a intrat prin Macedonia pe 7 octombrie la Miratovac.

A fost oarecum o verificare controversată, și este cunoscut faptul că în timpul unei vizite scurte prin Serbia nu era înarmat.
teroristi
Pe Internet, a apărut o fotografie a teroristului ținînd un cap retezat în mînă pe care îl arăta la toată lumea. Cu toate acestea, nu se știe dacă imaginea este autentică, sau dacă este vorba despre atacatorul de la Paris.
imagine terorist
Mass-media albaneză a făcut publică o înregistrare video în care apare Amar al-Zaid împreună cu voluntarii și refugiați din taberele Presevo în timpul unei dans.
Vezi cu se distra cu voluntarii:

Comentari

comentari