„A fost ca un cutremur, foc peste tot, am auzit explozii și focuri de armă. Muzica sa oprit. M-am dus să vorbesc cu un prieten să-l întreb ce se întâmplă și apoi am văzut oameni morți.”
a supravietuit in le bataclan
În urma atacurilor care au avut loc la Paris încep să apară poveștile impresionante ale supraviețuitorilor, așa cum au fost descrise de martorii de la locul evenimentelor. Povestea unui bărbat din Chile care a supraviețuit în mod miraculos atacurilor care au avut loc în timpul concertului trupei Eagles of Death Metal este deosebit de interesantă.

„A fost ca un cutremur, incendiu peste tot, am auzit explozii și focuri de armă. Muzica sa oprit. M-am dus să vorbesc cu un prieten să-l întreb ce se întâmplă și apoi am văzut oameni morți” – a spus David Fritz Goettinger (23 de ani) după ce a descoperit ce se întâmplase a fost abordat de unul dintre atacatori:

„El a îndreptat pistolul spre mine și m-a întrebat dacă eu cred în Dumnezeu și dacă sunt francez. I-am spus că sunt din Chile și că cred în Dumnezeu și m-a lăsat să plec.”

Comentari

comentari