Abordarea unei fete cu succes în public necesită curaj și aplicarea unor tehnici convenționale. Pentru a atrage atenția unei fete pe stradă trebuie să ții cont de cîteva reguli eficiente.
abordare fata pe strada
1. Abordeaz-o discret

Pentru unii bărbați abordarea unei fete pe stradă poate fi o provocare. În această situație există tehnici de cucerire, însă aproape toate fetele cred că măturători de stradă sunt neisprăviți. Trebuie să ai grijă să nu fii perceput precum aceștia, trebuie să utilizezi metode corecte. În primul rând trebuie să știi cum să-i atragi atenția din mers. Înainte de a acționa trebuie să încerci să te strecori discret pentru a te face remarcat. Astfel, nu se va eschiva, și vei reuși să te apropii de ea.

2. Caută un pretext pentru a te prezenta

Pentru a aborda o tânără pe stradă trebuie să o oprești sub un pretext, cerându-i o anumită informație sau un serviciu. Adresează-te politicos „Bună mă scuzi” sau „Nu te supăra”. Constrângerea de timp este eficientă pentru a-ți atinge scopul: „Ai un minut liber?” sau „Ai câteva secunde?”. De fapt, atrage-i atenția că nu o s-o deranjezi foarte mult timp, astfel te poate evita. Dacă ai încercat să intri în discuție cu ea și nu a funcționat cel mai bine este să o lași să-și continuie drumul. Dacă ai reușit să o oprești, prezentă-te repede pe nume, ca și ea la rîndul său să se prezinte. Dacă ea nu se prezintă încercă imediat să-i ceri numele printr-o întrebare amuzantă, ușoară sau intuitivă.

3. Tranziția

Acum este timpul pentru a începe conversația. În ochii unei femei un bărbat atractiv trebuie să fie îndrăzneț și zâmbăreț. Pentru a-i atrage atenția fă-i un compliment bine gîndit: „Ești tare drăguță!”, „Ai ochi frumoși!” sau „Ai o poșetă foarte frumoasă!”. Încearcă întotdeauna să o flatezi.

4. Nu fi lacom la timp

După abordarea cu succes a unei fete necunoscute este necesar să nu te întinzi la povești cu ea. În seducție, abordarea trebuie să fie o bună concluzie. Acest pas este crucial pentru a nu te subestima. Nu-i cere direct numărul, fă-o să simtă ca și când și-ar dori să te revadă. Propune-i să te însoțească la un suc, invit-o la un concert sau un vernisaj. Dacă este interesată îți va da repede de înțeles. Acesta este secretul seducției!

Comentari

comentari