O imagine dezvăluie locul unde se află punctul G la femei. Locul unde se află a fost descoperit de omul de știință Adam Ostrzenski la Institutul de Ginecologie din Sankt Petersburg, Florida.

Punctul G (aka punctul Grafenberg), adică punctul care atunci când este stimulat poate provoca femeilor plăcere sexuală maximă. A primit numele de la ginecologul german Ernst Grafenberg care l-a descoperit pentru prima data în urmă cu 50 de ani. Tot ce a demonstrat doctorul a fost de fapt greșit pentru că el a crezut că se află pe peretele frontal al vaginului, la o înălțime de aproximativ 2 cm și jumătate.

Acum, datorită tehnologiei s-a aflat exact unde se află.
punctul g la femei

Punctul G este situat între aparatul genital și cel urinar, formează un unghi de 35° cu peretele lateral al uretrei. Cercetările au arătat, de asemenea, că are o lungime de 8.1 mm, lățime între 3.6 și 1,5 mm și o înălțime de 0.4 mm.

Forma sa este similară cu cea a țesutului erectil, de tip cavernos, identică cu cea a organelor genitale masculine și cu cea a clitorisului.

La orgasmul vaginal ajung doar femeile cu noroc. Videoclipul de mai jos arată exact locul unde se află punctul G la femei.

Comentari

comentari