Ziua Veteranilor foto
Luni, 28 martie 2016, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a fost organizată Ziua Veteranilor Unităţii. La acest eveniment au fost invitaţi să participe ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării.
În cadrul adunării festive organizate cu acest prilej a fost prezentat mesajul Inspectorului general al Jandarmeriei Române, domnul General de brigadă Marin Andreiana adresat veteranilor unităţilor. Domnul colonel Marin Boată – prim-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi.
În semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria, le-au fost înmânate diplome de merit.
Întâlnirea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi în data de 3 aprilie a.c., a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Comentari

comentari