Cristian Onofrei, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, a fost desemnat Jandarmul de onoare al anului, în contextul sărbătoririi la data de 3 aprilie a.c., a Zilei Jandarmeriei Române, instituție care împlinește 166 ani de existență.
Cristian Onofrei
Cea mai importantă distincție a Jandarmeriei Române a revenit unui jandarm care, mai presus de calitățile profesionale și profesionalism, de abilitățile sale ca sportiv de performanță, a dovedit că are calități umane deosebite, acesta punându-și timpul, munca și pasiunea în lupta pentru numeroase cauze umanitare. Jandarmul Cristian Onofrei și-a onorat uniforma, colegii, familia și foarte important, instituția pe care o reprezintă, Jandarmeria Română, prin valorile promovate și contribuția adusă comunității.
Cristian Onofrei este mândru de distincția primită și va folosi acest moment pentru a aduce în atenția opiniei publice semnificația Zilei Jandarmeriei Române și mândria jandarmilor de a se afla în slujba românilor de 166 ani, el alegând să parcurgă în alergare distanța de 306 km, dintre Galați, orașul său natal și București, unde, la data de 3 aprilie a.c., i se va conferi în mod onorific distincția.
Pe timpul alergării, alături de însemnele naționale, Cristian va purta o banderolă reprezentând steagul Belgiei, în memoria victimelor atentatelor teroriste și pentru a transmite un mesaj de solidaritate umană.
Cristian Onofrei va începe cursa sâmbătă, 26 martie a.c., ora 09.00, de la sediul Jandarmeriei Galați și va alerga pe traseul: Galați – Brăila – Buzău – Prahova – București (3 aprilie a.c., Parcul Herăstrău).
Vă invităm să îl susțineți pe Cristian și să fiți alături de noi, duminică, 3 aprilie a.c., ora 10.00, în Parcul Herăstrău din Capitală, pentru a-l întâmpina pe Jandarmul de Onoare al Anului 2016!

Traseul parcurs de Cristian Onofrei este următorul:
– 26 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Jandarmeriei Galaţi spre Jandarmeria Brăila;
– 27 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Jandarmeriei Brăila şi sosire la sediul subunităţii de jandarmi din localitatea Ianca;
– 28 martie, ora 09:00, plecare de la sediul subunităţii de jandarmi Ianca și sosire la Secţia de Jandarmi Făurei;
– 29 martie, ora 09:00, plecare de la sediul Secţiei de Jandarmi Făurei şi sosire la sediul Jandarmeriei Buzău;
– 30 martie, ora 09:00, plecare de la Cazarma jandarmeriei Buzău şi sosire la subunitatea de jandarmi Mizil;
31 martie, ora 09:00, plecare de la subunitatea de jandarmi Mizil şi sosire la sediul Jandarmeriei Prahova;
– 1 aprilie, ora 09:00, plecare de la Cazarma jandarmeriei Prahova şi sosire la Centrul jandarmeriei din Izvorani;
– 2 aprilie, ora 09:00, plecare de la Centrul jandarmeriei de la Izvorani şi sosire la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei;
– 3 aprilie, ora 10:00, plecare de la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei şi sosire în Parcul Herăstrău, intrarea din Piața Charles de Gaulle unde i se va decerna titlul de „jandarmul anului”.

Bucur Borcan

Comentari

comentari