La ce data poata juca Dinamo în compeţiile europene

Postat in Mai 12 2015 - 1:24pm by ClaudiaV
|

Dinamo şi-a început noul proiect la final de sezon prin aducerea unui nou director general, Dinu Gheorghe şi cu un nou antrenor, Mircea Rednic.

În acest moment, echipa din Stefan cel Mare se află în insolvenţă şi nu poate participa în sezonul viitor în cupele europene. Dinamo poate ieşi din insolvenţă pe 27 mai, dacă cererea lor va fi aprobată. Data de 27 mai îi poate oferi lui Dinamo dreptul de joc în Europa din sezonul 2016-2017.

dinamo coregrafie

Dinu Gheorghe a vorbit despre noua strategie a clubului şi despre colaborarea cu Mircea Rednic:

„Dinamo aşteaptă o zi importantă, 27 mai, când instanţa va stabili dacă vom ieşi din insolvenţă. Atunci vom şti pe ce drum pornim. Implicarea domnului Negoiţă a fost totală şi până acum. Am o echipă, antrenorul şi finanţatorul, care mă susţine, vom reconstrui Dinamo împreună. Este important să aducem jucători mai buni decât cei pe care îi avem. Există un plan bine pus la punct, 70% din lot va fi format din români. Vom aduce şi străini, dar numai de calitate, peste ce avem. Azi am stabilit şi că următorul obiectiv pentru echipa secundă e promovarea în liga a doua şi contăm pe nucleul de jucători de acolo. Nu vom continua colaborarea cu ACS Berceni ci ne vom concentra pe echipa noastră secundă, unde vrem să avem doar jucători între 17 şi 20 de ani.

Dinamo va avea stabilitate în perioada următoare. Rednic are contract pe doi ani, eu vreau să rămân cât mai mult. Nu vrem să facem nicio schimbare. De asemenea, avem discuţii avansate cu clubul din Israel de care aparţine Hatem Elhamed, vrem să-l transferăm definitiv sau în cel mai rău caz, un împrumut pe un an. Cred că şi Pescara va fi de acord să continuăm colaborarea şi să-l păstrăm pe Gordan Bunoza la Dinamo”, a afirmat Dinu Gheorghe.

 Dinamo se poate înscrie în sezonul 2016-2017 al cupelor europene până pe 31 mai.

The following two tabs change content below.

ClaudiaV

Colegiul National "Iulia Hasdeu", filologie bilingv-engleză. Universitatea "Hyperion", licenţiată în Jurnalism şi un master "Comunicare mediatică şi publicitate". Limbi străine- engleză nivel avansat, spaniolă nivel mediu.

Comentari

comentari