Metode pentru a veni menstruația mai repede

Postat in Iul 5 2016 - 10:15am by Jurnalul24
|

Ori de câte ori menstruația întârzie, ne ducem cu gândul la o posibilă sarcină, dar nu este o regulă, și în multe cazuri nu are nici o legătură cu ea. Stresul, schimbările hormonale, consumul excesiv de cafea, exercițiile fizice excesive, probleme cu tiroida și, desigur, sarcina poate fi una dintre cauzele întârzierii ciclului menstrual. În cazul în care menstruația întârzie de multe ori la rând, atunci, nu este vorba despre un semn al unei sarcinii, ci o problemă care ține de organism. În acest articol vă vom oferi câteva trucuri pentru a face menstruația să vină mai repede cu remedii naturale.


În cazul în care menstruația este întârziată sau este este provocată de stres, este bine să vă relaxați și să folosiți trucurile de mai jos pentru a grăbi venirea menstruației.

menstruatie
În cazul în care considerați că există posibilitatea unei sarcini, deoarece ați făcut sex în perioada fertilă, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să renunțați la această ipoteză, o întârziere (a menstruaţiei) de până la 7-10 zile (faţă de data calculată cu metoda calendarului) este acceptabilă – dacă întârzie mai mult, atunci pot fi alte probleme.

Una dintre cele mai bune și mai simple trucuri pentru a face menstruația să vină, mai ales atunci când simțiți durere în zona abdomenului, este să aplicați căldură de mai multe ori pe zi în jurul zonei. Căldura ajută la dilatarea vaselor de sânge, grăbind menstruația. Puteți aplica apă caldă în zona stomacului în timp ce faceți duș sau puteți utiliza o sticlă de apă caldă timp de câteva minute.

Cel mai bun remediu naturist pentru reglarea ciclului este infuzia de salvie. Preparați ceai de salvie, și să beți în fiecare seară și dimineață câte o ceașcă pentru a reglementa în mod eficient ciclul menstrual.

*Notă. Nu este recomandat persoanelor care iau contraceptive.

Ceaiul de Angelica provoacă menstruația. Datorită proprietăților sale, antidepresive puternice, digestive de intensitate medie-slaba, calmant bun al sistemului nervos, carminativ mediu, depurativ puternic, diuretic bun, bun regulator al apetitului, stimulent cerebral bun, stomahic bun, tonic digestiv puternic, grăbește ciclul menstrual și este eficient în declanșarea ciclului menstrual întârziat.

Faceți un ceai cu 10 grame de rădăcină de angelică și o jumătate de litru de apă fiartă. Așteptați să se răcească și beți acest ceai de 3 ori pe zi.

Mușețelul ameliorează durerile asociate cu ciclul menstrual și stimulează venirea mai repede a ciclului menstrual. De asemenea, aceasta ajută la reducerea inflamației. Puteți bea trei cești de ceai de mușețel pe zi pentru a grăbi ciclul menstrual.

Ceaiul de scorțișoară a fost consumat de-a lungul timpului de către femei pentru a accelera ciclul menstrual. Acesta are proprietăți care stimulează circulația sângelui și contribuie la contracția uterului. Adaugați un băț de scorțișoară într-o cană de apă clocotită, apoi miere și suc de lămâie.

Alte sfaturi pentru menstruație întârziată

Este necesar să includeți tulpini și frunze de țelină în dieta alimentară.
Ceaiul de pelin, de rută de grădină, de oregano, de busuioc, de șofran, de pătrunjel și de busuioc ajută la reglarea ciclului menstrual.
O metodă interesantă de a accelera menstruația este de a lua doze mari de vitamina C.

Comentari

comentari