1. Încearcă să îţi dezvolţi o capacitate de a te recupera şi  de a elimina stresul din viaţa ta.
Fruit-Heart
2. Exprimă-ţi sentimentele. Având sentimente negative pentru cei din jurul tău, îţi poate provoca un rău la nivel emoţional, trebuie să înveţi să îţi exprimi sentimentele.

3. Relaxează-te prin exerciţii fizice şi psihice, cu scopul de a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Tehnici de relaxare eficace pot fi: yoga şi meditaţia.

4. Profită de timpul liber într-o formă eficientă şi plăcută, este foarte important pentru sănătate. Bucură-te de natură, de hobby-urile pe care le ai şi fă sport.

5. Gândeşte pozitiv, niciodată negativ. Astfel vei trece, cu uşurinţă, peste situaţiile dificile, pe care le vei întâmpina în viaţa ta. Fă-ţi planuri şi proiectează-ţi obiectivele pentru realizarea acestora. Dar nu în ultimul rând, învaţă din greşeli.

6. Încearcă să ai o viaţă socială activă. Persoanele care sunt sociabile cu familia, prietenii, colegii de muncă se simţ mai fericiţi şi obişnuiesc să fie mai optimişti.

7. Ai grijă de corpul tău. Aceste este un pas important pentru a fi sănătos atât fizic, cât şi psihic. Se recomandă odihnă, somn sufficient, o alimentaţie corectă şi exerciţii fizice suficiente pentru a elimina stresul. Şi nu în ultimul rând, expunerea zilnică, timp de 10-15 minute, la soare.

Comentari

comentari