trafic imigranti arest
Procurorii DIICOT Piteşti efectuează cercetări faţă de un număr de trei suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna octombrie 2015, suspecţii au racolat şi transportat 3 persoane vătămate de sex feminin, dintre care două minore, pe care le-au obligat să practice prostituţia stradală atât în ţară, cât şi în străinătate.
La 26 mai 2016, procurorii și ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti au efectuat, la domiciliul suspecţilor din judeţul Dâmboviţa, 4 percheziţii domiciliare. La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 24 de persoane.
Acţiunea este efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş şi jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Bucur Borcan

Comentari

comentari