De la portocaliu strălucitor până la stilul romantic, acestea sunt tendințele din modă în acest sezon.

1. Overalls: Un look cu un suflu nou. În acest sezon designerul Ralph Lauren, a ales ca ținută salopetele croite dintr-o singura piesă vestimentară.
Ralph Lauren Spring 2016
 
2. The Future is Now: Christopher Kane a prezentat o versiune futuristică pentru sezonul de vară din materiale sclipitoare și culori calde.
 
3. Military Vibes: O ținută clasică reinoită. Alexander Wang a proiectat jachete scurte și pătrățoase care se asortează cu pantaloni în dungi.
USA NEW YORK FASHION WEEK
 
4. Lingerie-Look: Piesele transparente ușoare și delicate sunt o sursă de inspirație pentru marii designeri în sezonul cald.
 
5. Romantic pur: Giambattista Valli a ales pentru acest sezon rochii cu aplicații florale.
Giambattista Valli : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2016
 
6. Orange: Culorile vibrante precum portocaliul se potrivește perfect sezonului cald și diferitelor evenimente care se organizează vara.rochie orange vara
 
7. Logomania: De o lungă perioadă de timp casele de modă afișează tinuțele cu gravuri. Casa de modă Louis Vuitton, și-a prezentat cu mândrie ținuta de anul acesta.
FRANCE PARIS FASHION WEEK
 
8. Volane: un stil dulce-obraznic by Roberto Cavalli pentru sezonul primăvară-vară 2016, pantalonii de piele fac tendința.
A model presents a creation from the Roberto Cavalli Spring/Summer 2016 collection during Milan Fashion Week
 
9. T-shirt sub rochie:  O ținută de birou mult prea provocatoare se poate asorta cu un tricou alb pe dedesubt, o combinație creativă și inspirată.
rochie trend vara 2016
 
10. Rochii umerii goii: În acest an marii designeri de modă merg pe ținutele cu umeri goi.
Proenza Schouler - Runway - Spring 2016 New York Fashion Week

Comentari

comentari