Un vehicul blindat cu roţi numit „Punisher”, a fost construit pentru forțele de securitate ruse, în primul rând pentru Spetsnaz, conceput pentru a fi utilizat în operațiuni de război neconvențional şi-a făcut apariția pe străzi, a scris o publicaţie din Rusia.

punisher
În Tatarstan automobiliştii au surprins blindatul secret care a fost construit în fabrica de automobile a companiei „Likhachov Plant” numit „Punisher”.

Vehicul blindat a început să fie dezvolt din 2008 ca un vehicul multifuncţional pentru unităţile speciale de securitate ruseşti. Scopul a fost de a crea un echipament simplu şi robust, care să fie eficient şi credibil în lupta contra inamicilor.
Particularitatea vehiculului o reprezintă poziția pasagerilor din interiorul. Oamenii care sunt plasaţi în interiorul vehiculului sunt aşezati spate în spate pentru a face mai ușoară efectuarea observației circulară.

Blindatul „Punisher» poate rezista loviturilor de gloanțe 7.62 mm, are o greutate de 8 tone si 6 m lungime, cu posibilitatea de a găzdui 11 persoane.

Comentari

comentari