Veruci genitale (condiloame) tratament naturist

Postat in Apr 21 2016 - 12:02pm by Jurnalul24
|

veruci
Verucile sau condiloamele au aspectul unor excrescente genitale mici, plate, de culoarea pielii rotunde sau neregulate. La barbatii pot fi localizate pe penis, langa anus sau intre penis si scrot. La femei acestea pot creste la nivelul vulvei, in zona perineala, in vagin si pe colul uterin. Condiloamele genitale variaza ca dimensiune si pot fi atat de mici incat nu sunt vizibile cu ochiul liber. Condiloamele genitale sunt cauzate de papiloma virus uman (HPV). Exista mai multe tipuri ale acestei boli si nu toate determina veruci genitale. HPV este asociat cu cancerul vulvei, anusului sau penisului. Totusi, nu intotdeauna HPV conduce la aparitia cancerului.  Această infecție poate dura ani de zile, deci este posibil să nu știi că ești purtătorul acestui virus o perioadă lungă de timp. Dacă suferi de veruci genitale, există anumite remedii naturiste împotriva acestor infecții.

Micșorează riscului de expunere. Modul cel mai natural de a evita infecție este prevenirea. Trebuie să eviți contactul sexual cu un partener infectat este de departe cel mai eficient mijloc de prevenire.

Folosește prezervative. In afara de abstinență, folosirea prezervativului este cel mai bun mod de a preveni verucilor genitale, înainte ca acestea să apară. În timpul actului sexual, folosește un prezervativ, chiar dacă utilizezi altă formă de protecție.

Urmărește infecția. În plus față de măsurile de prevenire, infecția cu veruci genitale se pot trata singure, în mod natural. La aproximativ 30% din cazuri, verucile dispar singure, astfel încât poți observa focarul înainte de a aplica un remediu.

Un remediu bun împotriva verucilor este oțetul de mere

Aplică oțet de mere peste infecție. Oțetul poate trata în mod eficient a verucilor genitale, cei care l-au utilizat au confirmat eficiența sa. Aplică zilnic otet de mere direct pe condiloame genitale pentru a trata infecția. În câteva zile ar trebui să vezi rezultatul.
otet de mere

Schimba dieta. O altă modalitate de a îmbunătăți lupta împotriva infecției (și de a crește eficacitatea tratamentelor standard) este de a întări sistemul imunitar al organismului prin intermediul alimentelor. Mărește rația de fructe, legume și cereale integrale, trebui sa elimini grasimile saturate, zaharurile rafinate, alcoolul și cofeina.

Cere îndrumarea medicului. Dacă HPV nu dispare, atunci va trebui să discuți cu un medic despre alte opțiuni de tratament, în special în cazul în care condiloame genitale îți provoacă un mare disconfort.

Comentari

comentari