Nile Ngema (42) din Africa de Sud a dezvăluit modul teribil în care soția sa Sasha (34) a fost necredincioasă. Într-o partidă de sex penisul amantului ei a rămas captiv în ea.
penis blocat in vagin
Acest caz a zguduit rețelele de socializare.

Cei doi adulteri au închiriat un apartament să se distreze în timp ce soțul femeii era plecat într-o călătorie de afaceri, dar, din păcate pentru ei toată distracția s-a transformat într-o dramă, au început să țipe, nu de excitare, ci din durere.

Solu Kvobozi (22) a suferit de „penis captiv” sau penis blocat în vagin, cuplul a așteptat ajutor cu disperare.

„La început am crezut că strigă cu plăcere, dar când am venit și am bătut în ușă pentru a vedea dacă totul a fost în regulă, l-am găsit culcat peste ea și plângând” – a spus presei locale Prisila Ndlovu (34), femeia care i-a prins pe cei doi.

Femeia necredincioasă și iubitul ei cu 12 ani mai tânăr a atras toată atenția publicul dar și a locatarilor din blocul unde locuia. În fața apartamentului au apărut chiar și 2.000 de persoane au dorit sa-i cunoască la față. S-a ajuns atît de departe încât poliția a trebuit să alunge mulțimea folosind gaze lacrimogene pentru că se zvonea că este vorba despre magie neagră.

Video!

Comentari

comentari