Datorită unui algoritm care urmărește comportamentul utilizatorilor în scopuri publicitare după câteva click-uri se poate afla cine ți-a a vizitat profilul de facebook. Există câteva metode simple pentru a vedea cine ți-a vizitat imaginile și profilul.spionat pe facebook

Iată care sunt cele 5 trucuri pentru a afla cine ți-a vizitat profilul de Facebook:

1. Prima metodă constă în actualizarea profilul de Facebook. Cei care îți vor vizualiza profilul tău vor apărea primi în lista de prieteni. De obicei, aceștia sunt oamenii care te-au vizitat în ultimele 36 de ore.

2. A doua metodă necesită trimiterea de invitații la evenimente tuturor prietenilor din listă. Când privești cele trei categorii de persoane – „persoane care au acceptat invitația”„persoane de la care se așteptă confirmarea”„persoane care au respins invitația” – în această listă poți vedea 5 prieteni. Aceștia sunt cei care îți vizitează adesea profilul și imaginile de pe facebook.

3.  Metoda trei constă în introducerea în bara de căutare a primei litere a fiecărei persoane, în ordinea alfabetului. Astfel vei vedea că primul nume care apare este ultima persoană care ți-a vizitat profilul de Facebook, în caz contrar, acesta este cel care te-a spionat pe tine de curând.

4. Trucul patru pentru a vedea cine ți-a vizitat profilul de facebook se referă la sugestiile de prietenie oferite de Facebook, cel mai adesea ele sunt bazate pe oameni necunoscuți, însă în realitate ei sunt cei care ți-au vizualizat cel mai recent profilul.

5. Metoda cinci este diferită. Trebuie să instalezi bara WholsLiveo extensie pentru Explorer, Firefox și Chrome care permite să afli cine accesează o pagină Web în timp ce o vizitezi tu. „Dacă ești conectat pe profilul de Facebook, și nu ești singur, cineva se uită la tine.”

Comentari

comentari