10 alimente care cresc masa musculara

Rate this post

Cine nu vrea sa își construiască o masă muscular? Oricine…, însă, din păcate, stând în fața laptop-ului nu poți avea un corp musculos. Fără exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă este puțin probabil să faci mușchi. Pe timpul antrenamentelor fizice, în primul rând, trebui acordată atenție alimentelor din dietă, doar așa se poate construi un corp sexy. Mai jos vă prezentăm 10 alimente ce ajută la construirea masei musculare.

 

1. Fasolea neagră

Fasolea neagră conține acid folic, magneziu, potasiu și vitaminele B1, B2, B6 si K, acizi grași saturați. Ea conține proteine ​​de înaltă calitate necesară creșterii masei musculare.

fasolea neagra

 

2. Iaurt

Calciul și vitamina D depozitate în iaurt ajută la creșterea masei musculare, este un aliment deosebit de util în reglarea digestiei.

iaurt

 

3. Midii

Midiile au un conținut redus de grăsimi și un conținut ridicat de proteine, sunt alimentele ideale pentru cei care urmăresc să-și crească masa musculatură, în plus conțin vitamina B12 și selenium esențiale musculaturii.

midii

4. Cascaval degresat

Cașcavalul degresat de vaci conține proteine ​​de înaltă calitate, în orice moment se poate consuma pe post de gustare.

cascaval degresat

 

5. Ulei de masline

Uleiul de măsline este o sursă de acizi grași nesaturați și omega-3, aceste substanțe din ulei apără inima de boli. Este bun și pentru durerile de mușchi, de asemenea, are proprietăți terapeutice.

ulei de masline

 

6. Mere

Mărul conține carbohidrați excelenți și multe fibre. Dacă doriți să creșteți masa musculară vă încurajam să consumați mai mult de un măr pe zi.

mere

 

7. Linte

Făcând parte din specia leguminoase, lintea este extrem de nutritivă datorită surselor mari de fibre și minerale. Acest aliment excelent oferă energia necesară exercițiilor fizice grele și o valoarea nutrițională ce regenerează energia pierdută.

linte

 

8. Stridiile

Stridiile dunt bogate în Zinc ce ridică nivelul de testosteron, sunt ideale ca aliment datorită conținutului mare de proteine ce ​​contribuie la creșterea mușchilor.

stridii

 

9. Ouă

Fiecare ou conține 7-8 grame de proteine. Se pot consuma crude, fără sa fie gătite, ouăle contribuie la creșterea rapidă a masei musculare.

oua

 

10. Fulgi de ovăz

Consumând un castron de fulgi de ovăz la micul dejun, puteți obține o alimentație adecvată dezvoltării mușchilor.

fulgi de ovaz

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: