10 cele mai bune filme cu dezastre naturale în 2016

Rate this post

Cele mai bune filme cu dezastre naturale pe care le puteți urmări în 2016, la cinema sau acasă, online, sau la TV. Astăzi vă prezentăm o listă cu filmele cu catastrofe din 2016 şi care s-au lansat deja. Iată cele mai bune 10 filme cu dezastre care te vor ține în suspans de la început pînă la sfîrșit!

The 5th Wave (2016)

the-5th-wave-2016
Al 5lea val este un film american SF thriller din 2016 regizat de J Blakeson. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Chloë Grace Moretz, Nick Robinson și Ron Livingston. A avut recenzii negative din partea criticilor de film.

După patru valuri de atacuri mortale, mare parte a populației de pe Terra a fost exterminată. Cassie fuge din calea celui de-al cincilea val, încercând cu disperare să-l salveze pe fratele ei mai mic.

10 Cloverfield Lane
SUA, 2016

10-cloverfield-lane-filme-cu-dezastre

Strada Cloverfield 10 este un film american din 2016 regizat de Dan Trachtenberg. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Mary Elizabeth Winstead, John Goodman și John Gallagher Jr.

Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard (John Goodman) o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett (John Gallagher Jr.). Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

The Finest Hours
SUA, 2016

the-finest-hours-film-dezastre-naturale

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinși în interiorul pupei ce s-a scufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supraviețui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neșansei copleșitoare, patru bărbați, conduși de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălțime și vânt cu forța unui uragan.

Jeruzalem 2016

jeruzalem
Filmul Jeruzalem ne prezinta cosmarul, groaza unor turisti Americani care ajung in Israel in orasul Sfant Jerusalem si cad in mijlocul unui eveniment diabolic. Un tanar cuplu American viziteaza pentru prima oara Jerusalemul, un oras plin de caldura, credinta si monumente, cunoscand diferite culturi, distrandu-se. Ei vor fi prinsi in curand in ziua judecatii in care nu cerul se va deschide ci pamantul. Credinta sau nu, cei ce mor vor deveni niste creaturi infioratoare iar in curand teama va cuprinde tot orasul. Blocati in acest oras sfant, Jeruzalem, cuplul trebuie sa supravietuiasca indeajuns pentru a gasi o usa de scapare din acest iar ce s-a abatut asupra lor.

Sharknado 3

sharknado-film-dezastru_
Sharknado 3: Oh Hell No! (2015) Film cu dezastre naturale. Când Fin și April merg la Florida pentru vacanța de vară, vânturi puternice și o mulțime de ploi vin la Florida și Sharknado vine și distruge Florida. Sharknado merge la Washington DC și rechini cad din cer. Fin și April trebuie sa opreasca Sharknado pentru a treia oară.

Age of Tomorrow (SUA)

adge-of-tomorrow-film-dezastre
Regia
James Kondelik

Omenirea trebuie să lupte pentru supraviețuire acum că Pământul este invadat de ființe extraterestre pe cât de inteligente pe atât de ostile. Odată bătălia începută, astronauții se strecoară pe nava mamă extraterestră unde descoperă un portal către planeta invadatorilor. Reușesc să alerteze autoritățile de pe Pământ înainte să fie uciși cu brutalitate. Rămași fără alternativă, oamenii folosesc portalul și trimit o unitate de elită mixtă, militari și oameni de știință, pe planeta extraterestră, cu intenția de a împiedica din interior invazia. Să fie deja bătălia pierdută pentru umanitate?

The 33

the-33
Un film cu catastrofe naturale inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinși în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvați prin tehnici inovative de foraj.

Supercollider

supercollider-film

In statul american Dr. Oregon Susskind inaugureaza un nou accelerator de particule, cel mai mare construit vreodata. Imediat după un eșec catastrofal apare haosul, cauzând tsunami-uri și erupții vulcanice care amenință să distrugă Pământul. Numai Susskind are o explicație pentru ceea ce se întâmplă: eșecul a creat o dimensiune alternativă, care a schimbat calendarul planetei …

Life on the Line 2016

life-on-the-line-film

În mijlocul unei furtuni, o echipă de electricieni pe liniile de tensiune înaltă se află în misiune. Fratele lui Beau este electrocutat şi transportat de urgenţă la spital însă moare la scurt timp. Soţia sa, plecată în căutarea sa, este victima unui accident de maşină. Beau a crescut-o pe nepoata sa Bailey, acum în vârstă de 26 de ani. Iubitul său tocmai s-a angajat în echipa lui Beau. O nouă furtună este anunţată, o furtună ce pune în pericol reţeaua electrică a regiunii şi vieţile electricienilor.

Navy Seals Vs. Zombies (Navy Seals – Battle for New Orleans)

navy-seals-zombies-film
Un grup de soldați al marinei americane se află într-o misiune ce are ca scop extragerea vice-președintelui Bentley. Marea problemă o întâmpină atunci când se confruntă faţă în faţă cu o ceată de zombi. Dintre toţi, AJ, Pete şi Billy sunt singurii imuni la virus pentru că şi-au făcut setul complet de 7 vaccinuri, care i-a aparat astfel de muşcătură contagioasă.

error: Content is protected !!