10 cele mai bune idei de jocuri erotice

Rate this post

jocuri sexuale
Doriți să eliminați rutina sexuală zilnică? În acest articol vă prezentăm 10 idei de jocuri erotice, pe care le puteți experimenta și care vă vor condimenta viața sexuală.

Neapărat trebuie să aveți la îndemână:
Fantezii, dezinhibiție, uleiuri de masaj, jucării erotice cumpărate de la sex-shop.

1. Deveniți actor

Dacă doriți să vă condimentați viața sexuală trebuie să deveniți actor de o noapte sau de mai multe. Deghizați-vă în elev, asistentă medicală, polițist, instalator, etc. faceți uz de imaginație pentru a juca diferite roluri!

2. Masaje erotice

Masajul stimulează terminațiile nervoase într-un mod cât mai senzual și asigură un schimb de energie sexuală ambilor parteneri, asa ca oferiții partenerului dvs. masaje, atingeri și mângâieri fierbinți. Puteți folosi uleiuri esențiale. Ele reduc frecarea şi uşurează alunecarea mâinilor pe suprafaţa corpului, astfel încât jocul erotic va deveni mult mai excitant.

3. Treziții simțurile

Care cel mai bun mod de a trezi simțurile partenerului? Legați-l la ochi! Dezbrăcați-l, apoi întindeți-l pe pat sau pe canapea. Trebuie să guste din alimente (ciocolată, șampanie, căpșuni, bomboane, etc) și el/ea trebuie să ghicească ce este. Pentru a crește excitația, mângâiați-l, sărutați-l sau îi puteți șopti cuvinte tandre.

4. Folosiți zaruri erotice

Vreți să experimentați lucruri noi? Puteți folosi zarurile erotice. Se găsesc foarte ușor. Aveți posibilitatea să cumpărați zaruri obișnuite sau zaruri speciale de la sex shop.
Dați cu zarul și urmați acțiunea desenată pe zaruri: sex oral, sărutări fierbinți, masaj, diferite poziții, etc.

5. Jocul erotic de-a ședința foto

În această seară a venit timpul să vă împliniți visul de a deveni model. Atenție, acest lucru este valabil și pentru pentru femei cât și pentru bărbați. Decorați camera și asigurați-vă că îi puteți cere partenerului sa se dezbrace încet. Trebuie să pozați cât mai senzual pentru a încerca să seduceți fotograful.

6. Folosiți cuburi de gheață

Folosiți cuburi de gheata pentru a excita partenerul. Puneți un cub de gheață pe corpul său, apoi lingeți zona unde a-ți pus gheața. Efectul cald-rece – cald-rece îl/o va înnebuni. În acest moment îi puteți face sexul oral.

7. Jucați vânătoarea de comori

Împrăștiați bilețele colorate prin cameră, fiecare trebuie să scrie o informație “picantă” (de exemplu, “am de gând să îți fac un masaj”, “am de gând să îți fac sex oral”, etc). Pentru ca jocul să fie cât distractiv informațiile trebuie să fie exacte și detaliate.

8. Folosiți jucării sexuale

Jucăriile erotice pot fi folosite pentru distracție. Plăcere garantată! Există chiar și jucării sexuale pe care le puteți utiliza. De ex. dacă mergeți la un restaurant, puteți purta chiloți cu vibrator cu telecomandă pe care o poate seta soțul!

9. Jucați adevăr sau provocare

Celebrul joc adevăr sau provocare aduce aminte de experiența primului sărut! Pur și simplu puteți experimenta din nou senzația de fluturi în stomac. Concentrați jocul pe relația sexuala și o să petreceți o noapte de neuitat!

10. Dansați

Dansul nud cu ochii închiși (sau legat la ochi) a fost mereu o plăcere. Muzica trebuie să fie cât mai soft (dansuri lente). Muzica și atingerile stimulează sentimentele și jocul erotic. În aceste situații nu ar trebui să vă grăbiți, lăsați sentimentele de dragoste să curgă!

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: