10 cele mai bune locuri pentru tatuaje femei

Rate this post

Locul tatuajului pe corp este foarte important pentru a arăta cît mai bine. Fie că ai mai multe tatuaj pe corp sau te gândești să-ți faci pentru prima oară, decizie este grea.

Deci, pentru a te ajuta să alegi locul îți prezentăm o listă cu cele mai populare locuri de tatuaje, pentru femeile care se respectă, care sunt clasificate cele mai atractive și mai puțin dureroase.

Iată care sunt cele mai populare locuri pentru tatuajele feminine:

1. Pe partea interioară a mâinii și pe încheietură
tatuaj pe partea interioara a mainii

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri de tatuaje pentru femei și în fiecare an atrage tot mai multe adepte.

Este un loc bun pentru că nu este că nu este prea dureros, în timp ce pielea se hidratează ușor. De asemenea, este ușor de ascuns de brățară sau de ceas, asta dacă nu dorești să iasă în evidență la un anumit eveniment.

2. În interiorul cotului sau sub braț
tatuaj in interiorul cotului

Tatuajele pe partea interioară a brațului sunt foarte feminine și sexy, acesta este motivul pentru care multe femei aleg această zonă. Cele mai preferate sunt literele, numele, datele sau frazele. Bineînțeles că poți alege orice dorești.

3. Pe umăr
tatuaj deasupra umărului

Tatuajele pe umăr sunt ideale pentru cele care preferă desenele mai mari, pentru că au suficient spațiu, dar, de asemenea, și pentru cele care doresc să iasă în evidență de la distanță.

4. În partea din spate a umăruluitatuaj in partea din spate a umărului

Este una dintre cele mai preferate zone alese de femei pentru tatuaje datorită frumuseții. În această zonă mesajele sunt cea mai bună alegere din cauza lipsei de spațiu.

Pe de altă parte, este o zonă destul de dureroasă, deoarece există oase, dar este frumoase pentru cele care le poartă, în orice moment poate fi ascunse de o bluză.

5. Pe braț
tatuaj pe braț

Pe braț puteți alege orice tip de tatuaj, pe jumătate de mână sau pe toată mâna, ele dau look oricărei femeii. Cele mai frecvente modele de tatuaje pentru braț sunt florile și păsările.

6. În mijlocul spatelui
tatuaj in mijlocul spatelui

Este un loc foarte sexy pentru orice femeie, aici se poate alege un design cît mai atractiv și original. Pentru a face diferența este important ca orice femeie să țină cont de faptul că în acest loc durerea este moderată spre puternică.

7. Pe ceafă

tatuaj pe ceafă
Pe ceafă există suficient spațiu pentru a alege un tatuaj frumos, asta în cazul în care părul nu este foarte mare sa-l acopere.

Este o zonă dureroasă, dar foarte atractivă pentru un tatuaj inedit al femeilor.

8. Pe gleznă
tatuaj pe gleznă

Dacă alegi să faci un tatuaj pe gleznă sau pe picior va arăta destul de sexy vara la plajă, numai că trebuie să ai grijă ca soarele să nu atingă prea mult acest loc sensibil.

9. Pe coastă – lateral
tatuaj pe coasta laterala

Este o zonă minunată pentru a face un tatuaj, arată foarte atractiv vara, îmbrăcată într-o pereche de bikini.

În această zonă cele mai frecvente sunt, frazele și numele, dar dacă accepți durerea poți alge un tatuaj cu un desen mai mare.

10. Pe coloana vertebrală
tatuaj pe coloana vertebrală

În această zonă durerea este foarte intensă, dar, în opinia noastră merită, este cel mai bun loc pentru a face tatuaj. La început când vei purta sutien vei simți un disconfort, dar pielea se va vindeca repede în această zonă.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: