10 semne care arată că o fată este înfierbîntată!

Rate this post

femeie infierbantata
Știi cum recunoști o fată care caută un bărbat cu care să-și petreacă noaptea? O poți recunoaște după anumite semne fizice, de personalitate, de atitudine sau de comportament. Iată cum recunoști o fată înfierbântată!

1. Se uită împrejur

În primul rând, trebuie să înveți cum poți observa o fată în mulțime. Privește cu atenție la grupurile de fete dintr-o cafenea sau dintr-un club. Dacă una dintre ele este dezinteresată de conversația cu cei din jurul său, este timpul să-i acorzi atenție și să intri în discuție cu ea.

2. Este excesiv de prietenoasă

Un alt semn care indică că o femeie caută sex este comportamentul față de oameni, în special față de băieți. Flirtează cu fiecare tip care se află în jurul sau în compania sa și zâmbește adesea la aceștia.

3. Vrea să se facă remarcată – cu un scop anume

O femeia înfierbântată se îmbracă cât mai sexy pentru a-și scoate în evidența formele corpului, pentru a atrage privirile masculilor din jurul său, astfel încât să își exprime predispoziția pentru sex.

4. Atinge tandru

Femeia care are de gând să facă sex va folosi mai mult mâinile decât cuvintele în timpul discuției. Așa că va găsi un motiv să te atingă din când în când, încet, fie pe brațe, fie pe orice parte a corpului. Acestea sunt semne clare că vrea mai mult.

5. Oferă prea multe detalii

Când o fată este excitată aduce în discuție teme sexuale și flirtează subtil cu un bărbat pentru a-și asigura o portiţă deschisă către sex.

6. Zâmbește sexy

Există o mare diferență între un zâmbet politicos al unei femei și al uneia care vrea să facă sex. De obicei atunci când o femeie devine suficient de fierbinte,  în timp ce zâmbește își linge buzele, i se usucă gura și buzele, și începe să îi strălucească ochii.

7. Este provocatoare

Fetele care doresc să plece acasă însoțite de un bărbat încearcă să arate tuturor ca este mult mai sexy și mai provocatoare decât celelalte femei, în scopul de a ieși din mulțime.

8. Discută subiecte delicate

Atunci când o femeie oferă prea multe informații personale despre subiecte fierbinți, legate de aventurile sale sexuale anterioare, despre vise erotice și fantezii sexuale, vei știi că este înfierbântată.

9. Face complimente

Această regulă nu se aplică mereu la femei, însă dacă o fată face complimente unui bărbat și îi oferă numărul său de telefon poți intui care sunt planurile sale.

10. Sugerează locul

Acesta este cu siguranță un semn foarte evident că este încinsă. Dacă amintește de un anumit loc și dacă prezintă interes și dorința de a trăi și a vedea anumite lucruri – vrea să spună, “Hai să mergem acolo să facem…!”.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: