Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
10 vehicule de teren din Rusia care sunt o adevărată capodoperă – Jurnalul24

10 vehicule de teren din Rusia care sunt o adevărată capodoperă

Rate this post

În ultimii ani, Rusia a creat mai multe vehicule off road eficiente atât în ​​scopuri militare cît și civile. Și este de remarcat faptul că industria auto internă dezvoltă vehiculelor de teren impresionante.

1. „KAMAZ-Master”

KAMAZ-Master

„KAMAZ-Master” a fost prezentat în 2010. Masina poate atinge o viteză de aproape 200 km/h, cu o masă de 9,3 tone accelerează la 100 km/h în 9,8 secunde. Inițial, „KAMAZ-Master” a fost destinat scopurilor militare.

2. „Trekol-39294”

Trekol-39294

Parte a armatei ruse și a Serviciul Grănicerilor al FSB. Acest monstru cu tractiune integrala este un reprezentant clasic al vehiculelor din clasa sa și este proiectat pentru a ajunge în zone în care mașini obișnuite nu pot ajunge.

3. „Tigrul”

tigrul

SUV civil foarte puternic denumit „Tigrul”, a fost dezvoltat pe teritoriul Krasnoyarsk.

4. „Vodnik”

Vodnik

Vodnik GAZ-3937.

Vehiculul multifuncțional GAZ-3937 al armatei – o masina misterioasa. Aparatul este capabil să plutească. Este echipat cu un motor cu o putere de 175 de cai, turbodiesel de 6.0 litri.

5. „The Punisher”

punisher

ATV Punisher.

La mijlocul lunii 2015 a apărut pe drumurile din Rusia blindatul „The Punisher. A fost construit pentru forțele speciale ruse.

6. Viking

viking

VIKING îndeplinește toate cerințele și rezoluțiile ONU.

Off road-urile din clasa „Viking” de producție rusă se caracterizează prin manevrabilitate foarte mare și pot fi utilizate atât în ​​scopuri militare cit si civile.

7. Shaman 8 * 8

Shaman

Off-road amfibie Shaman 8 * 8.

Shaman 8 * 8 amfibie este capabil să facă față oricăror condiții, fie că este vorba de mlaștină, troiene sau chiar dune de nisip si poate pluti.

8. TM-140A

TM-140A

TM-140A.

Foarte specific TM-140A a fost creat pentru transportul trupelor în Arctica. ATV-ul se poate deplasa pe zăpadă, în deșert, precum și în zonele umede.

9. ATV din fiare vechi

atv

 

Proiectat pentru deplasare pe zăpadă și gheață.

Entuziaști ruși din Kirov au creat un vehicul neobișnuit pentru a conducere pe zăpadă și gheață.

10. Vehicule cu șenile din fier

error: Content is protected !!