100 de ani de la Marea Revoluție din Octombrie. Va fi revoluție comunistă și în SUA?

Rate this post

Se împlinesc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia. Este prilej de sărbătoare pentru toți comuniștii inclusiv pentru cei din SUA. Se pregătesc manifestații de protest în toate orașele americane dar conform jurnalistului american Dough Hagmann, prezent ieri în emisiunea lui Alex Jones, situația este cu mult mai gravă.

Ziaristul american avertizează populația americană în legătură cu iminența unei revoluții comuniste în Statele Unite. Scopul ei ar fi detronarea președintelui Trump, uciderea opozanților politici și distrugerea drepturilor și libertăților cetățenești. Hagmann afirmă că a intrat în posesia acestor informații prin oameni inflitrați în grupări marxiste de tipul Antifa sau Black Lives Matter. Este foarte adevărat că, marxiști americani înarmați organizează din ce în ce mai des marșuri pe străzile orașelor americane marșuri care au scopul de a intimida eventualii opozanți. Ironic este faptul că deși militează pentru dezarmarea populației americane, comuniștii se înarmează până în dinți. Sunt sprijiniți în același timp de o mass-medie americană compromisă, canale precum CNN sau MSNBC propagând mesaje de ură ale liderilor democrați la adresa președintelui Trump și a tuturor celor care îl susțin.

Pentru a câștiga puterea în Uniunea Sovietică Lenin s-a bazat pe o parte din armată și poliție. La fel procedează și comuniștii americani ce fac liste cu posibili colaboratori din administrație și mediul universitar. Nu este exclus ca o parte din poliția și armata americană să treacă de partea comuniștilor în cazul unei încercări de lovitură de stat. Însă mare parte din poliție și armată va trece de partea conservatorilor ce în cazul unei revoluții comuniste, vor deveni ținta predilectă a comuniștilor.

Pe de altă parte, încercările Partidului Democrat de a-l da jos de la putere pe Trump continuă. Cartea colaborării cu Rusia nu s-a dovedit câștigătoare, astfel încât s-a schimbat placa. Jocul murdar implică zvonuri conform cărora Donald Trump ar suferi de Alzheimmer nefiind capabil să își exercite funcția. ONU a intrat și ea în horă dând un avertisment cu privire la riscul izbucnirii unui război civil în America.

ONU recomandă în cadrul aceluiași raport limitarea Primului Amendament din Constituția SUA și anume cel referitor la dreptul la liberă exprimare. Nu trebuie să uităm că ONU este o instituție a Noii Ordini Mondiale astfel încât o recomandare de acest tip nu surprinde pe nimeni. Și mai mult, un posibil război civil în SUA va oferi un bun pretext Organizației Națiunilor Unite să intervină pe teritoriul american.

În legătură cu o astfel de situație ne vine în minte un ipotetic citat al globalistului Henry Kissinger:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.”

Ca și concluzie putem spune că probabilitatea izbucnirii unui război civil în SUA este printre cele mai ridicate de la Războiul Civil din secolul XIX care a pus capăt sclaviei. Dar ce putem spune cu siguranță este că riscul unor ample manifestații violente ale extremei stângi se dovedește a fi și mai ridicat. Vom vedea însă dacă visul comuniștilor americani de a organiza o revoluție asemenea celei din urmă cu 100 de ani se va împlini.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: