11 bucureşteni anchetaţi pentru trafic de droguri

Rate this post

În cursul zilei de marţi, 28 aprilie 2015, DIICOT şi BCCO Serviciul Antidrog Bucureşti au efectuat 8 percheziţii domiciliare în Capitală, vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 11 persoane, specializat în trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis, MDMA şi ciuperci halucinogene.
Membrii grupării au comercializat drogurile către consumatori din municipiul Bucureşti, în special în zona Centrului Istoric precum şi la evenimente muzicale.
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare a fost găsită şi ridicată cantitatea de 4 kg. de cannabis şi au fost depistate 2 culturi indoor de cannabis, cu sisteme complete de întreţinere, preparare, instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire. De asemenea, au fost ridicate 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 grame de MDMA cristale, 31.700 de lei, 750 de USD şi 870 de euro, 5 cântare folosite pentru porţionarea drogurilor, precum şi 15 telefoane mobile şi 15 cartele SIM.
La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti vor fi aduse, în vederea audierii un număr de 11 persoane.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Brigazii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepes” a Jandarmeriei.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: