16 filme de groaza cu scene reale de sex

Rate this post

Scenele de sex și sexualitate joacă un rol important în cele mai multe filme de groază, reprezintă o combinație de succes. Trăirile psihologice explorate în filme de groază pot fi ciudate, înfricoșătoare și în același timp mai captivante pentru publicul larg. Multe filme horror care au inclus scene de sex în poveste au avut audiențe foarte mari, unele chiar au ajuns foarte apreciate de public, și de aceea vă prezentăm 16 filme horror cu șcene cu sex explicit care au făcut istorie.

Cat People (1982)
Cat People

Remake al producţiei americane din 1942, în regia lui Jacques Tourneur. Irena se îndrăgosteşte de un gardian al grădinii zoologice din New Orleans. Dar fratele ei, Paul, îi destăinuie ceva teribil, care o bulversează îngrozitor, deşi, în adîncul sufletului, bănuia. Se pare că amîndoi au moştenit blestemul familiei: orice intimitate sexuală duce la transformarea omului într-un leopard negru, care-şi devoră partenerul.

Les avaleuses / La comtesse noire (1973)
Les avaleuses

Un film din genul de groază și erotism. Victima a blestemului în familie, contesa Irina Karlstein este un vampir care atrage oameni pentru a-i sacrifica.

Don’t Look Now (1973)
Don’t Look Now

Filmul Nicolas Roeg este considerat unul dintre cele mai bune filme de groază englezesc. Surpriza și controversa apare în timpul scenei de sex dintre doi mari actori, Zion Julie Christie și Donald Sutherland.

The Last House on the Left (1972)
Ultima casă pe stânga

Remake al horror-ului omonim din anul 1972, filmul “The last house on the left” urmărește două adolescente și de asemenea minore (sub 17 ani) pe nume Mari și Paige, care sunt răpite, violate, maltratate și terorizate de către un evadat din închisoare pe nume Krug și de către banda de infractori violenți a acestuia, chiar în noaptea în care ajunseseră la casa izolată de vacanță a soților Emma și John Collingwood, parinți lui Mari. Wes Craven a realizat unul din cele mai emblematice cu viol și răzbunare, din genul horror.

Antichrist (2009)
Antichrist

Un film psiho-horror profund implicat în trăirile emoționale: anxietate, atac de panică sau lipsa emotivității. Lars von Trier reușeste o viziune interesantă asupra subiectului folosind un joc al culorii, predomionand verdele sau contrastele umbra-lumina. Este povestea unui cuplu fericit (Gainsbourg si Dafoe) care fac un copil și devin o familie fericita. Asta pînă cînd copilul lor moare iar cei doi decid să se izoleze și să se retragă într-o cabană în pădure unde sunt martorii unor fenomene stranii și întîmplări oribile.

The Beast in Heat (1977)
Bestia din Heat

Cunoscut și sub numele de SS Hell Camp, “The Beast in Heat” prezintă ororile și perversiunile sexuale comise de naziști, experimente nemiloase făcute pe cobai umani. Este încă interzis în Marea Britanie și Australia datorită scenelor explicite de sex.

Salò o le 120 giornate di Sodoma, (Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei, 1975)
Salo, sau cele 120 de zile ale Sodomei

Fără îndoială, este cel mai controversat film despre fascism și umilință într-o societate autoritară. Descris ca fiind o “aberație” a fost interzis în numeroase țări. În plus, scenele sale intense de sex a provocat controverse mari în lumea teatrului.

Flesh for Frankenstein (1973)
flesh Frankenstein

Regizorul newyorkez, Paul Morrissey, al cărui doctor Frankenstein, care caută să creeze perechea perfectă, dă naștere unui monstru care este mai degrabă interesat de temele mistice, pentru a satisface nevoile sexuale ale partenerei nimfomane.

A Serbian Film (2010)
A Serbian Film

Unul dintre cele mai controversate și cenzurate filme din ultimii ani. Atrocitățile comise în timpul războiului balcanic a avut consecințe tragice, a generat monștri. A Serbian Film, un horror în genul filmelor snuff conţine sex cu minori, incest, viol şi necrofilie, personajul central fiind un fost star porno căruia un fost partener de platou îi propune un job de ultim moment: un rol într-un film de „artă” a cărui acţiune îi va fi dezvăluită pe parcursul filmărilor.

Les raisins de la mort (1978)
strugurii mortii

Strugurii morții, este un film de groază francez în regia lui Jean Rollin în 1978. Este unul dintre primele filme cu zombie produs în Franța poate chiar primul. Teroare, vampiri, strigoi … șcene de nuditate…, un film ce merită văzut de persoanele adulte.

Dream Home (2010)
Dream Home

Din această listă nu putea lipsi filmele asiatice. Realizat la Hong Kong, Dream Home este un film de groază care conține mult sânge și moarte, Este un film inspirat după un caz real, cel al unei femei tinere care este în stare să facă orice pentru a obțină casa visurilor sale. Ideea sa este pusă în practică de monstrul care este proprietarul casei, căruia îi plătește prețul de cumpărare.

The Hunger (1983)
The Hunger

Printre imagini sacadate, sumbre și muzică superba îi regăsim într-un neașteptat triunghi relațional pe David Bowie, Cathrin Deneuve și Susan Sarandon în acest film cu vampiri ce pot supraviețui doar prin dragoste. Șcena de amor dintre Catherine Deneuve și Susan Sarandon este o adevărată capodoperă.

Re-Animator (1985)
Re-Animator

Chiar și astăzi rămâne unul dintre cele mai originale și amuzante filme cu zombie. Este cel mai cunoscut film al lui Stuart Gordon, o surpriză pentru marile ecrane. Cu siguranță una dintre scenele sale de epice, este ce în care un zombie decapitat care încercă să-i facă un sex oral frumoasei actrițe Barbara Crampton.

American Psycho (2000)
American Psycho

American Psycho este o satira psiho-sexuală de Bret Easton Ellis despre un om de afaceri, criminal în serie cu porniri negative, halucinații. Violență, umor foarte negru și sex … este o adevărată orgie în sânge.

Friday the 13th (2009)
Vineri 13

Sub tutela producătorul Michael Bay, Vineri 13 a fost nu la fel de convingător ca originalul, însă a compensat prin scenele în care fetele se dezbracă. Un film horror cu foarte mult sînge, un film horror bazat pe scene de violenta maxima, cu morți violente.

Deadgirl (2008)
Deadgirl

Doi prieteni adolescenți descoperă în mod accidental trupul dezbrăcat, învelit în plastic și legat de o masa al unei fete care părea a fi moartă. Între timp descoperă că nu este moartă, dar nici pe deplin umană, consideră ca ar fi mai potrivit sa își satisfacă poftele carnale cu femeia misterioasă, dat fiind faptul ca nimeni nu știe despre existenta ei și nimeni nu ar cauta-o într-un asemenea loc. Este un scenariu interesant care reușește sa iți mențină curiozitatea pînă la final.

error: Content is protected !!