2018 – anul distrugerii Ocultei mondiale

Rate this post

Sau cel puțin așa ar trebui să rămână în istoria nescrisă a planetei noastre. 2017 a fost un an care a ridicat în mare parte vălul de pe fața guvernului invizibil care controlează Terra. Dezvăluirile despre corupția în care se scaldă Hollywood-ul sunt o nimic toată, asta deoarece mass-media internațională și cea din țara noastră nu cunosc nici măcar o parte din crunta realitate care domnește în tărâmul vrăjit cunoscut drept Hollywood. Explicația rezidă în faptul că presa este controlată dar și ignorantă cel puțin în semnificativă parte. Războiul invizibil care zguduie temeliile Ocultei mondiale devine însă vizibil pentru cei care sunt la curent cu media alternativă din America.

2017 a fost deci un an rău pentru Oculta mondială. Arestările a mii de pedofili și traficanți de carne vie din America sunt începutul drumului care va conduce către capii Ocultei mondiale și care sunt implicați la rândul lor în pedofilie și satanism. Ordinul prezidențial al președintelui Trump emis în urmă cu câteva zile cu privire la confiscarea averilor celor care fac trafic de carne vie va face și mai dură viața pentru cei implicați în aceste operațiuni degradante. Inclusiv pentru mulți dintre membrii Ocultei mondiale.

8chan și 4vhan sunt două pagini de Internet unde cetățenii pot posta orice le trece prin minte dar au devenit în ultimul timp sursa mai multor dezvăluiri ale unor oameni din interior care țin la curent comunitatea internauților cu derularea războiului invizibil dus contra Ocultei mondiale. Astfel una dintre postările de pe acest site dezvăluie faptul că plecarea lui Eric Schmidt din poziția de CEO al Google-Alphabet are legătură cu ordinul prezidențial al președintelui Trump legat de traficul de persoane. Schmidt, un apropiat al familiei Clinton, este responsabil de cenzurarea mass-medie alternative care demască Sistemul corupt ce conduce Statele Unite. Plecarea lui Schmidt se adaugă și altor demisii ale unor persoane importante din politica americană dar și din showbiz acestei țări. Sunt semne că Oculta mondială pierde rapid teren iar anul 2018 o va aduce și mai aproape de pieire, mai ales că multe zvonuri care circula prin târg spun că 4500 de puneri sub acuzare sigilate sunt pregătite și gata să își facă efectele. Nume precum Clinton, Obama sau Mueller s-ar putea număra printre cei acuzați (mai ales în scandalul Uranium One) și cărora li se pregătește un loc în celulele închisorilor. Dacă aceste procese vor avea loc, ele vor zgudui scena politică și opinia publică internațională prin amploarea dezvăluirilor care vor fi aduse în atenție.

Dar nu numai comportamentul depravat al membrilor Ocultei mondiale va face subiectul acestor dezvăluiri. Guvernul invizibil mai are și alte secrete, legate mai ales de tehnologii secrete care vor face viața oamenilor infinit mai ușoară dar și secrete legate de contactele cu extratereștrii și tehnologia OZN. Mass-media americană, așa controlată cum e, este nevoită să renunțe la tăcere și începe să dezvăluie puțin câte puțin din aceste secrete ascunse atât de mult timp. Astfel “băieții buni” din interiorul aparatului de stat american pregătesc puțin câte puțin publicul pentru marile dezvăluiri care vor urma. O fac puțin câte puțin deoarece dacă ar dezvălui totul brusc ar șoca opinia publică și ar duce la mari agitații în întrega lume.
2018 va fi un an mare, dar istoria oficială nu îl va pomeni în mod special asta mai ales din cauza faptului că toate evenimentele importante se petrec în spatele scenei.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: