Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
3,2,1 până la Apocalipsă. Criza din Siria și posibilele urmări – Jurnalul24

3,2,1 până la Apocalipsă. Criza din Siria și posibilele urmări

Rate this post

În momentul în care citiți acest articol s-ar putea să vă aflați în Rai sau în Iad, în funcție de păcatele dumneavoastră. Ca să devenim serioși, începem prin a spune că doar propaganda imperialistă americană, inclusiv cea din țara noastră mai crede că atacul cu gaz toxic din Siria care a avut loc într-o regiune controlată de o grupare jihadistă ce aparține de al-Qaida și care este suspectată de violențe contra civililor sirieni poate fi pus pe seama regimului Assad. Singurii care au de câștigat de pe urma acestui atac și care au dorit declanșarea lui sunt Israelul, Arabia Saudită și deep-state-ul care controlează Washington-ul. Cei care au declanșat presupusul atac cu gaz toxic au împușcat mai mulți iepuri dintr-o singură lovitură. Printre aceștia putem enumera faptul că Trump nu va mai retrage prea curând trupele din Siria, relația dintre Trump și Putin va fi din ce în ce mai încordată deși actualul președinte american o dorea cordială iar Noua Ordine Mondială, prin războiul mondial pe care speră să îl declanșeze, va acoperi scandalul pe care îl va provoca dezvăluirea tuturor nelegiuirilor Ocultei mondiale.

A ajuns Trump sub controlul NeoConilor conduși de John Bolton?

La prima vedere s-ar părea că acest fapt este foarte posibil. Deși majoritatea NeoConilor care s-au instalat în jurul lui Trump la Casa Albă nu au făcut serviciul militar ei cer cu agresivitate un atac contra Siriei și implicit un război cu Rusia. Dacă președintele Trump va cădea pradă argumentelor NeoConilor rămâne să vedem în următoarele zile. Sau nu, asta dacă toată această șaradă este doar un truc al președintelui Trump iar amenințarea cu războiul va rămâne o amenințare folosită de Trump pentru a da noi subiecte de discuție mass-mediei americane ostile președintelui Trump.

Deși ne aflăm în fața unei crize mai mari decât cea din Cuba suntem sceptici că va fi declanșat un al Treilea Război Mondial. Președintele Trump nu dorește să fie ținut minte (dacă va mai avea cine să îl țină minte) ca omul responsabil pentru distrugerea civilizației noastre. Și nici președintele Putin care a dat dovadă de mult sânge rece inclusiv în momentul în care forțele americane au distrus o coloană de mercenari ruși în Siria. La fel putem spune și despre majoritatea generalilor americani și a soldaților NATO. Suntem destul de siguri că există convorbiri ruso-americane în acest moment prin care s-a ajuns la anumite înțelegeri. Ne putem aștepta la un atac limitat asupra unor locații specifice din Siria, dar asta după ce forțele siriene și cele rusești au fost anunțate în prealabil de americani pentru a reduce numărul de pagube materiale și umane. Cam la fel ca în 2017 când americanii i-au avertizat din timp pe sirieni și ruși înainte să atace o bază aeriană siriană. Ca o paranteză, în Newsweek a apărut un articol în care se afirma că generalul Mattis recunoștea că nu există dovezi că forțele pro-Assad să fi declanșat atacul cu gaz toxic care i-a făcut pe americani să atace acea bază aeriană siriană în 2017. Dar revenind la subiectul principal, ne manifestăm rezerva că va avea loc un al Treilea Război Mondial pornind de la Siria. Este o prognoză optimistă dar care poate fi contrazisă de mișcările din teren. Însă suntem foarte siguri că Oculta Mondială va face tot posibilul să declanșeze un conflict nuclear la scară planetară. Cartea Iranului și a Coreii de Nord va fi jucată de asemenea până la capăt în cazul în care nu va ieși nimic în Siria. Asta în timp ce populația planetei va fi ținută cu sufletul la gură mai ceva ca pe timpul Războiului Rece.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!