5 accesorii care te fac instantaneu mai atractivă!

Rate this post

Fă ce trebuie să faci pentru a deveni mai atractivă …

femeie atractiva

Pantofi

Conform sondajelor, pantofi oferă încredere femeilor și le face mai atractive în ochii unui bărbat. Chiar și în versiunea cea mai simplă, în cazul în care purtați pantofi cu toc înalt și ascuțit succesul este garantat, pantofi adaugă înălțime și conferă un plus de feminitate și eleganță.

Mica rochie neagră

Negrul este culoarea nr.1 asociată cu sexualitate și încredere. Nu este o coincidență faptul că moda apreciază  rochiile negre mici, deoarece este piesa vestimentară atemporală care asigură un aspect frumos și elegant pentru o femeie, fără a se strofoca prea mult. Linia care urmează corpul și subliniază corsetul îi conferă rochiei negre credit în plus aspectului. Dacă o femeie nu se simte foarte sigură de ceea ce să poarte, aceasta este soluția cea mai sigură și atractivă. 

Ceva roșu

Rosu este culoarea pasiunii a romantismului și a dragostei la bărbați și femei. Atrage imediat ochiul și iese în evidență. O eșarfă, o pereche de pantofi sau o poșetă, este suficient pentru a da atractivitatea necesară a roșului, care te face să arați chiar mai atractivă.

Ruj

Ai o zi proastă? Poartă ruj pentru a te simți instantaneu mai bine. Culorile clasice sunt mai sigure și cu siguranță măgulitoare: rosu, coral, ciocolatiu pentru buze sexy. Sondajele au arătat că chelnerițe care poartă ruj rosu obțin bonusuri mai mari decât cele care nu poartă. Chiar dacă pe restul feței conțin urme de machiaj, în cazul în care o femeie poarta ruj o face să arate imediat îngrijită. Dar atenție: rujul ar trebui să fie perfect răspândit, nu stângaci, trebuie să consolideze perfect forma buzelor.

Ochelari de soare

Ochelari de soare sunt întotdeauna un detaliu sexy în aspectul nostru, oferă un sentiment de mister. Ei oferă o umbră aspectului feminin pe care fiecare bărbat vrea să-l descopere.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: