6 alimente care ajută la tratarea herpesului

Rate this post

tratament herpes

Multe alimente au un efect benefic asupra pielii, astfel încât le puteți folosi în tratarea simptomelor neplăcute ale herpesului.

1. Propolis

Aplicați propolis petroliere, pe zonele critice ale pielii.

2  Ulei de dovleac

Aplicați dovleac herpes ulei de patru ori pe zi. Poți cumpăra acest ulei din magazinele de produse alimentare pentru sănătate.

3.  Usturoi cu miere de albină

Zdrobește trei caței mari de usturoi și amestecă cu 100 g de miere. Aplicați amestecul de usturoi cu miere în zona critică a pielii.

4. Bicarbonat de sodiu cu sare

Se amestecă o lingură de sare cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apă. Trebuie să aplici amestecul pe piele 3 ori pe zi.

5. Hrișca

Se toarnă două căni de apă clocotită peste o linguriță de făină de hrișcă. Se fierbe și atunci când se răcește, se aplică pe zona pielii afectată de herpes, de 2 și până la 3 ori pe zi.

6. Menta

Se toarnă o cană de apă clocotită peste câteva lingurițe de menta proaspătă, se acoperă cu un capac și se fierbe în abur timp de 15 minute. Strecoară lichidul și toarnă-l într-un castron, acoperă vasul timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi înmoaie un tampon de vată și ține-l pe zona afectată a pielii. În același timp, ar trebui să bei ceai de mentă.

error: Content is protected !!
%d