Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Accident cu dosar penal, de Florii – Jurnalul24

Accident cu dosar penal, de Florii

Rate this post


În ziua de 9 aprilie 2017, de sărbătoarea Floriilor, în localitatea Pleșoiu, județul Olt, un bărbat de 50 de ani, din Slatina, care venea cu autoturismul din direcția Drăgășani către Găneasa, n-a observat doi bicicliști, ce se deplasau în aceeași direcție de mers și i-a accidentat. Se pare că toți trei sărbătoriseră în acea zi.
Cei doi bicicliști, din municipiul Slatina, au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul alcoolscop, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celor trei persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recolate probe biologice de sânge, în vederea stabirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!