Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Accident rutier cu autoturism și căruțe la Mărunței, Olt – Jurnalul24

Accident rutier cu autoturism și căruțe la Mărunței, Olt

Rate this post

acc-maruntei-carute

Două persoane au ajuns la spital și un autoturism a ars, în proporție de 90 %, în urma unui accident rutier produs duminică, 23 octombrie, în jurul orei 19.45, pe Drumul Județean 546, în localitatea Mărunței, județul Olt. În accident au fost implicate un autoturism și două căruțe.
La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Garda Stoenești și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor, autoturismul, în care se afla doar șoferul, ardea generalizat. Bărbatul a reușit să iasă din vehicul înaintea izbucnirii incendiului. Pompierii au lichidat incendiul, dar autoturismul a fost distrus în proporție de 90 %.
Echipajul SMURD a preluat un minor, în vârstă de opt ani, conștient, cu traumatism la membrul inferior drept. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Paramedicii au mai asistat la locul intervenției un bărbat, în vârstă de 30 de ani, acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital. Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, rănit ușor, a fost preluat de un echipaj de la SJA și transportat la CPU Caracal. Toate victimele se aflau în cele două căruțe.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!