Accidente rutiere la începutul primăverii soldate cu morți și răniți în județul Olt

Rate this post

Pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în dimineața zilei de 2 martie 2017, în comuna Brebeni, județul Olt, pentru acordarea îngrijirilor medicale de urgență unei femei, victima unui accident rutier, în calitate de pieton. Echipajele au găsit victima, în vârstă de 24 de ani, din comuna Brebeni, în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, fără rezultat favorabil, victima fiind declarată decedată.

Un bărbat a rămas încarcerat și două autovehicule au fost avariate în urma unui accident rutier produs joi, 02 martie, în jurul orei 07.00, în orașul Balș. La locul solicitării au fost direcționate un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

Șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 34 de ani, din orașul Balș, a fost găsit încarcerat, iar pentru extragerea bărbatului pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial și a fost transportat la CU Balș. În cel de-al doilea autovehicul implicat în accident se aflau patru persoane, acestea nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: