Accidente şi incendii de 1 mai, în judeţul Olt

Rate this post

Vineri, 1 mai 2015, în jurul orei 08.00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţată producerea unui accident rutier în comuna Dobrosloveni (sat Potopin), judeţul Olt. În accident au fost implicate trei autovehicule. Un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, unde au fost găsite patru persoane rănite. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rotunda, pasager al unuia dintre autoturisme, acesta fiind găsit conștient, cu hematom la cap și excoriații la nivelul feței.
acc dorosloveni

Pacientul a fost transportat la CPU Caracal, ulterior fiind transferat la UPU Craiova. În accident au mai fost rănite trei persoane, o femeie de 38 de ani, din comuna Osica de Sus, cu traumatism caranio-cerebral, traumatism ocular dreapta și traumatism gamba stângă, un bărbat de 56 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral minor și hematom frontal stânga, ambii transportați la UPU Craiova prin CPU Caracal, precum și o femeie în vârstă de 20 de ani, din Caracal, transportată la CPU Caracal cu traumatism de coloană cervicală.

Sâmbătă, 2 mai, în jurul orei 15.30, echipajul SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au acționat pe DN 65-E574, în afara localității Optași, la un accident rutier cu trei victime. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.
Echipajul SMURD a acordat prim ajutor șoferului autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbi, județul Argeș, găsit conștient, cu hipertensiune și tahicardie, dureri torace anterior drept și excoriații la față, membrele inferioare și superioare. Ceilalți răniți, un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din localitatea Corbi-Argeș, cu politraumatism prin accident rutier și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din București, cu contuzie hemitorace drept și cot drept au fost transportați la UPU Slatina.

Tot în ziua de 1 mai, echipajele ISU Olt au mai intervenit pentru stingerea a trei incendii de locuințe, în localitățile Brastavățu, Milcov și Grădinile. Acestea nu s-au soldat cu victime sau pagube materiale importante.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: