Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
ADAMS – Duetul Neosexual Rock – Jurnalul24

ADAMS – Duetul Neosexual Rock

Rate this post

10845864_10155157021410121_536379867524346568_o ADAMS reprezinta totul despre dragoste.
O iubire departe de barierele sexuale, frontiere sau clisee.
Un mesaj universal, o trupa umanista, aceasta este ADAMS.
• Vocalist: Adam
• Chitarist: Shota
• Activitate: din 2011
• Site-ul oficial: http://adamshota.com
Gen:
ADAMS se descrie ca fiind un „NEOSEXUAL” Duet de Rock, care incorporeaza ca si tema o dragoste pe un teritoriu universal dincolo de frontierele sexuale , in versuri, videoclipuri si spectacole live .
Conceptul include un sunete electro pop si cu influente visual kei. Membrii ADAMS, vocalistul Adam si chitaristul Shota doresc sa creeze acest concept original, revolutionar si atemporal. Imaginea sexy, muzica captivanta si conceptul niciodata vazut de `ADAMS` creeaza o combinatie irezistibila. Ca si sunet nou acestia evolueaza la digital / electro pana la muzica de club.

Casa de discuri: HIGHFeeL
Productie: Shota Yokoyama / ADAMS
Albumul al treilea intitulat SEXPLOSION este finalizat!
Cea mai noua creatie va fi pre-lansata in Europa pe 20 februarie anul curent urmand apoi TURNEUL SEXPLOSION.
Artistic provocatori, ADAMS exprima povestea unei noi geneze cu doi Adams, in loc de eternul cuplu Adam si Eva.
Haideti sa aflam mai multe informatii din interviul dedicat fanilor rock-ului japonez din Romania si din toata Europa. Ei au si un mesaj destul de interesant pentru fanii romani.

10911398_10155156742960121_502529809738653720_o1. Va rog sa va prezentati iubitorilor de muzica japoneza din Romania, care nu sunt inca familiarizati cu trupa?
Buna ziua! Va multumim pentru sprijinul acordat! Suntem ADAMS, Duetul Neosexual din Tokyo, Japonia. ADAM (Vocalist) si Shota (chitara, productie).

2. Cine a ales numele de `ADAMS` pentru formatie ?
Shota: Eu am ales numele. Asa cum suntem in conceptia noastra , vorbind despre o versiune a genezei bazata pe „ADAM si ADAM” (nu ca oameni, ei nefiind inca oameni  ci niste entitati fara sex). Ei bine, acesta este felul nostru de a exprima unisex-ul, fara diferenta intre femei si barbati.

3. In ce gen de muzica s-ar incadra ADAMS cel mai bine? Voi ascultati muzica visual kei?
Electro-pop rock Digital. Da ascultam si visual kei, mai ales VK din anii 90. Suntem mari fani ai lui Kiyoharu. Dar cu sinceritate nu prea ascultam trupe noi atat de mult. Scena Visual Kei era mult mai impresionanta la debutul ei, cand a fost ceva diferit, un fel de miscare revolutionara.

4. Imaginea ADAMS este totul despre dragoste corect ?! Cine a venit cu ideea de a reda sclipiri de homosexualitate in imaginea acestei trupe? Credeti ca acest lucru este cel mai inalt punct al succesului trupei?
Ei bine … „Homosexualitatea” este o mica parte din ceea ce numim „iubire universala”. Noi nu vorbim despre homosexualitate ci despre dragoste intr-un mod general .Sexul este un nimic dar sentimentele sunt adevarate. Dar despre ideea … ei bine, hai sa fim sinceri. Chiar si cu un mesaj puternic, muzica buna, impreuna cu o voce frumoasa , in piata muzicala japoneza grandioasa, poate sa nu te observe nimeni. Avem o multime de artisti extraordinari care canta pe strada in Japonia. Asa ca aveam nevoie de un concept. Japonia are , dupa cum stiti, o scena anime / manga imensa.Cuprinde si scena Yaoi, care deocamdata este mica dar super activa si fierbinte. Este la fel ca si Visual kei. In piata muzicala japoneza , este ca o nisa. De aceea am inceput cu o imagine BL ( Boys Love ) si un pic de stil Visual Kei. Am vrut o imagine fierbinte si transgresiva. Acesta a fost cel mai bun mod de a raspandi atat muzica cat si mesajul nostru. Da, le atrage atentia oamenilor iar apoi ei asculta albumele noastre, vin la spectacolele noastre si tot asa. Aceasta inseamna ca imaginea nu este singurul motiv al succesului.

5. Cine creeaza muzica? Propriile creatii? Ce te inspira in procesul de creatie ?
Shota: Eu compun muzica si scriu aproape toate versurile, dar si ADAM scrie unele versuri . Producem tot prin casa noastra de discuri HIGHFeeL. Procesul meu de creatie este foarte simplu. Sunt inspirat de sentimente, tacere ori momente de singuratate. Si, de asemenea de toate genurile de muzica pe care le ascult de peste tot in lume.

10865806_10155157025750121_2199561374637678322_o

6. Consideri ADAMS o formatie revolutionara care incearca sa dea si sa sustina libertatea de exprimare pentru oameni, atunci cand vine vorba de sexualitate? Sau este doar pentru imagine ?
Noi suntem artisti, noi cream lucruri frumoase, imagini, clipuri video, mesaje. Oamenii inteleg ce vor. Dar noi speram ca putem aduce ceva pozitiv cu privire la libertatea de exprimare. Am avut experiente foarte tari. Unii oameni ne-a spus cat de important a fost de mesajul nostru. Un barbat din Rusia a venit la noi ca sa ne multumeasca, sincer, am fost atat de impresionat.Noi suntem artisti, cu o mentalitate deschisa , „umaniști”. Ei bine, „uman”. Asta e tot.

7. Din 2011, atunci cand ati inceput trupa, cum a fost reactia publicului ? Cum a fost in Europa dar in Japonia?
De fapt … prin 2011 nu ne-am asteptat niciodata sa meargem in Europa sau America Latina asa cum am facut anul trecut. ADAMS a fost creat pentru Japonia.Dar apoi ceva s-a intamplat. Am avut niste fani,pagini care ne promovau online apoi un promoter ne-a contactat, iar in cele din urma acum HIGHFeeL ( casa de discuri a lui Shota) este de asemenea si in Europa , avem o agentie booking si in Statele Unite. Cand ajungem undeva, fanii nostrii ne asteapta ,ei sunt uimitori. Caldurosi, super tari ,canta melodiile noastre, ei stiu totul. Este un sentiment de neuitat.

8. Care este motivul pentru care oamenii ar trebui sa asculte trupa ta?
Muzica? Sunet? Video? Pentru ca suntem ADAMS? (rade). Ei bine … Cred ca oamenii ar trebui sa asculte ADAMS. Pentru ca e super .

9. Doriti sa vizitati Romania intr-o zi?
Speram !!! Am aplicat pentru un eveniment, inca nu avem un raspuns definitiv dar in viitor, probabil vom merge acolo, sigur.

10. Va rog sa trimiteti un mesaj pentru fanii romani.
Romania, va rugam sa ascultati ADAMS si sustineti-ne ! Noi chiar speram sa va cunoastem !
Cu dragoste, ADAMS.

Autor : Laura Cioroianu – artist & promoter J-ROCK Romania

error: Content is protected !!