Adevărul despre 11 septembrie 2001

Rate this post

Toti cei ce nu au crezut varianta oficiala despre atentatele de la 11 septembrie 2001 se vor simti razbunati. Asta deoarece in presa s-au scurs informatii cheie din cele 28 de pagini considerate clasificate ale raportului comisiei ce s-a ocupat cu analizarea teribilului eveniment. Informatiile scurse dezvaluie faptul ca guvernul saudit si nu al-Qaida s-a aflat in spatele atacarii WTC.
septembrie-11-2001
Atentatorii, majoritatea sauditi, au fost sprijiniti financiar si logistic nu numai de catre persoane particulare din Arabia Saudita dar si de catre diplomati de rang inalt sau ofiteri din serviciul secret aflati in solda regatului din Golful Persic. O investigatie New York Post releva faptul ca agenti si oficiali sauditi din cadrul ambasadelor si consulatelor Arabiei Saudite din Washington sau Los Angeles au oferit suport direct prin finantarea si oferirea de informatii catre atacatori.
Pe langa faptul ca un aliat al SUA a pregatit un atentat impotriva intereselor americane, mai aflam din sursele mai sus mentionate si faptul ca in ziua atentatului apararea antiaeriana americana a fost dezactivata cu cateva minute inainte de atac.

Intrebarea pe care si-o pun multi este :”De ce?”…De ce au avut loc aceste atentate…Raspunsul este simplu pentru cei ce nu au incredere in guvern in general si in versiunea oficiala care este prezentata despre atentate in particular…Atentatele au avut loc pentru a instaura o stare de panica si dezorientare astfel incat sub pretextul protejarii vietii cetatenilor sa fie restranse drepturile si libertatile acelorasi cetateni. In plus s-a urmarit instaurarea unui aparat politienesc nemaivazut in istorie. Ce este insa sigur e faptul ca aceste atentate sunt cel mai sangeros false flag din istorie,dar adevarul despre ele ne va oferi o imagine a liderilor nostri mult mai apropiata de realitate.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: