ADMINISTRATOR CERCETAT ȘI REȚINUT PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

Rate this post

Polițiștii din județul Olt au reținut un administrator al unei societăți comerciale din Slatina, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 2.500.000 de euro.
În ziua de 16 ianuarie 2017, polițiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 50 de ani, administrator al unei societăți comerciale, cu sediul în Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Bărbatul este bănuit că, în perioada 2010 – 2014, ar fi cauzat un prejudiciu de 2.592.000 de euro, prin înregistrarea în documentele contabile ale societății a unor operațiuni fictive, constând în achiziții fictive de materiale de construcții, de la 8 societăți comerciale din Slatina, Craiova și Brașov.
Marți, 17 ianuarie, administratorul societății a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și instanței de judecată, dispunându-se împotriva acestuia măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: