Ai văzut BMW-urile aurii de la Heylux în Iași? Facem reclamă la un job unde câștigi între 400 și 2.000 lei pe zi!

Rate this post

Ți-au atras și ție atenția BMW-urile aurii din Iași pe care scrie Heylux? Da, exact, e vorba de mașinile acelea frumoase care se plimbă pe Copou, la Universitate și în Tudor, unde sunt căminele studențești. Vrei să știi care-i treaba cu ele? Sunt acolo ca să descoperi că e un job în videochat în Iași foarte bine plătit care te așteaptă. Cât de bine plătit? Bine de tot, crede-mă!

La Heylux, faci mulți bani în fiecare zi

Acum hai să-ți spun ce înseamnă să câștigi pe bune. Heylux e studioul de videochat din Iași unde modelele fac cei mai mulți bani.  Media e între 400 și 2.000 lei pe zi, deci vorbim despre bani frumoși. E alt nivel decât un salariu de chelneriță sau vânzătoare. Plus că îți dăm toți banii ăștia cash, imediat după ce ai terminat fiecare tură de lucru. Pleci acasă cu tot ce ai câștigat în ziua respectivă și îi cheltuiești așa cum ai tu chef. Adică reclama aceea scrisă pe BMW-urile aurii Heylux chiar e serioasă.

În plus, când vii la interviul de angajare la Heylux, primești 600 lei doar pentru că ne alegi pe noi. Din această sumă, îți oferim 200 lei după a 5-a tură de lucru şi încă 400 lei la finalul primei luni petrecută la noi. De asemenea, primești câte 200 lei cadou de fiecare dată când e ziua ta de naștere. Deci faci o mulțime de bani la Heylux dacă ești serioasă și îți place cu adevărat să ai o viață bună. Cu cât poți câștiga la noi îți permiți cea mai bună viață, cu excursii, distracții și poate chiar și un BMW Heylux auriu al tău. Sau roșu, sau argintiu, cum vrei tu. În 2-3 ani poți avea și tu unul când ai un job în Iași așa bine plătit.

BMW-urile aurii de la Heylux te invită să ai succes

Poate că până acum n-ai avut așa multă încredere în tine. Sau poate că ești cumva dezamăgită de ce joburi sunt în oraș. Acum însă s-a schimbat totul. BMW-urile aurii de la Heylux îți amintesc de fiecare dată că te așteaptă un job în videochat în Iași bine plătit și la care ești respectată. Heylux e un studio exclusiv feminin, deci poți fi sigură că suntem serioase și la noi te simți în deplină siguranță. Cu alte cuvinte, la noi te bucuri și de bani și de un confort total. Și poți avea toate astea imediat. Pentru că te angajăm pe loc, fără să te batem la cap cu CV-uri sau alte cerințe.

Așadar, te așteptăm cu drag la noi. Dacă ești o fată serioasă și ambițioasă, poți să te bucuri de cel mai bine plătit job din Iași. Cum? Doar ne dai un telefon la numărul acela care e scris pe BMW-urile aurii de la Heylux. Eu ți-l reamintesc oricum: 0744. 33.77.11. Îți va răspunde colega mea Andreea, care te va invita politicos să ne faci o vizită. Apoi, tu alegi dacă te angajezi ca model de videochat pe loc sau te mai gândești. Noi te așteptăm oricând ai chef să faci bani!

 

Contact Heylux:
Tel:  0744.33.77.11
www.heylux.ro

error: Content is protected !!
%d