Alimente care imbunătăţesc viaţa sexuală. Alimente pentru o erecţie mai lungă și mai puternică

Rate this post
Știați că există alimente care ajută la creşterea erecţiei?

creste erectia

Iată care sunt alimentele minune pe care le puteți consuma pentru o erecţie mai de durată si care imbunătăţesc viaţa sexuală:

  1. Pepeni verzi, papaya si banane (bogate in potasiu) – cresc fluxul de sange prin dilatarea arteriolelor (vaselor mici de sânge) și contribuie astfel la îmbunătățirea erectiei.
  2. Nuci, lapte și brânză – aceste alimente conțin zinc, care este necesar pentru cresterea testosteronului, hormonul sexual masculin, care la rândul său ajută la creşterea erecţiei.
  3.  Usturoi si ceapă – conține o substanta numită alicina, care ajută la creşterea fluxului de sânge.
  4.  Ciocolată negră – conține substante numite flavanoide, această substanţă are acelaşi rol ca cel al alicinei, rolul de a creşte fluxul de sange din organism.
  5. Cireșe – cireşele au fost descoperite eficiente în menţinerea sănătății inimii şi a sistemul circulator ceea ce conduce la o erectie mai bună.
  6. Nucii – sunt bogate în acizi grasi omega 6 si arginină care ajută la producerea de oxid nitric, provocând astfel relaxarea arterelor și creșterea fluxului sanguin.

Trebuie remarcat faptul că, în unele cazuri, diabetul zaharat duce la disfunctie erectilă. Prin urmare, pentru diabetici, este important să menţină controlul asupra nivelului de zahar din sange și să mențină un regim alimentar sănătos.
Pentru pacienții care suferă de probleme cu hipertensiunea arterială, suferă de erectie in mod sigur, indicat ar fi ar  sa incerce o dietă săracă în sare.

error: Content is protected !!