Am ales un sistem de supraveghere video AHD, cu camere de inalta rezolutie si DVR AHD

Rate this post

Indiferent de zona in care locuiesti, folosirea unui sistem de supraveghere video este foarte importanta, deoarece te ajuta sa previi accesul neautorizat al persoanelor straine in casa ta si poti astfel sa eviti furtul din locuinta, un tip de infractiune destul de comun in zilele noastre. Un sistem de supraveghere perfect pentru inceput este cel AHD, care are camere AHD si DVR AHD pentru captarea de imagini de inalta rezolutie. Acesta este o alternativa mai buna la traditionale sisteme de supraveghere pentru locuinta, oferind imagini mult mai clare.

Desi sistemele AHD folosesc clasicul format analogic, ele sunt capabile de a capta imagini de rezolutie HD de pana la 2 megapixeli, care sunt net superioare imaginilor cu rezolutie standard, SD. Aceste sisteme includ si inregistratoare video digitale AHD, pentru inregistrarea si stocarea datelor obtinute. Am aflat de acest tip de sisteme de supraveghere dupa ce un prieten mi-a spus ca i-a fost sparta casa in urma cu multi ani si a decis sa isi cumpere un sistem de supraveghere traditional.

Cu timpul, prietenul meu si-a dat seama ca sistemul care si l-a achizitionat este invechit, a cautat pe internet informatii despre tehnologiile mai noi din domeniu si a ajuns la concluzia ca se merita sa isi innoiasca sistemul de supraveghere din locuinta inlocuindu-l cu unul AHD. Este foarte multumit de achizitie si de calitatea imaginilor. Si-a instalat camere de supraveghere si un DVR AHD.

Pentru un DVR AHD trebuie sa alegi unul sau mai multe hard diskuri pe care sa fie stocate datele din inregistrari. Vei gasi hard disk-uri de diferite capacitati de stocare, la fel ca in cazul in care iti cumperi un hard disk pentru calculator. Prietenul de care vorbeam mi-a recomandat sa imi cumpar si eu un sistem de supraveghere AHD si i-am ascultat sfatul. Imi pare bine ca am facut asta, deoarece acum nu ma mai tem de o eventuala spargere a locuintei mele de catre hoti. M-am documentat foarte bine inainte de a face achizitia si am invatat lucruri noi.

Daca nu ai deja instalat un sistem de supraveghere pentru casa, este timpul sa te gandesti sa faci o astfel de achizitie, mai ales ca sistemele mai noi nu iti dau batai de cap la instalare, iar calitatea imaginilor obtinute cu ajutorul camerelor AHD este excelenta. Este normal sa nu stii exact ce sa cumperi daca nu ai mai avut niciodata un sistem de supraveghere, insa e destul sa intelegi ce tip de echipament se potriveste cu nevoile locuintei tale. Exista destula informatie pe internet si poti sa comanzi online. E simplu, te interesezi de sistemul dorit si il comanzi. Un sistem echipat cu camere si DVR AHD iti ofera linistea si siguranta de care ai nevoie atunci cand locuiesti la casa.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: