America Nazistă – o entitate a timpului nostru!

Rate this post

Naziștii germani au fost faimoși pentru duritatea cu care își tratau adversarii. Atât cei de pe plan intern cât și cei de pe plan extern. Naziștii germani au dispărut în mare parte dar locul lor a fost luat de America imperialistă care se transformă sub ochii noștri într-o entitate agresivă și periculoasă pentru întreaga lume. Drepturile și libertățile elementare ale americanilor de rând au de suferit, țara transformându-se într-un stat polițienesc chiar mai invaziv decât Germania nazistă. Totul în numele luptei contra pericolelor care pasc populația. Așa au spus și naziștii germani la vremea lor, așa spune și administrația americană în prezent.

Dar SUA este agresivă nu numai pe plan intern, ci și extern provocând războaie contra unor state care nu i-au făcut nimic dar care din întâmplare dețin resurse naturale importante.
SUA nazistă s-au împotmolit se pare în Siria, unde mercenarii sponsorizați de americani au fost zdrobiți de sirieni și ruși. Dar din păcate SUA nu renunță la Siria și chiar în momentul în care vorbim a preluat controlul asupra unor bucăți semnificative din teritoriul acestei țări. Chiar mai mult, soldați și tehnică militară sunt concentrate pe teritoriul acestei țări cu scopul cel mai probabil de a porni, la un moment dat o ofensivă contra regimului Assad. O ofensivă care poate duce la un conflict deschis cu Rusia și declanșarea unui al Treilea Război Mondial. Sau poate nu…

Este posibil ca Rusia să accepte căderea regimului Assad astfel încât să nu riște un Război Mondial împotriva Americii. Dar SUA nu se mulțumește cu Siria ci dorește și atacarea Iranului. Aceasta va fi probabil ultima linie roșie pe care o va depăși America în campania sa de cucerire a lumii. Într-un eventual război mondial, America nazistă a zilelor noastre va înfrunta coaliția tuturor statelor lumii care nu sunt de acord cu mișcările sale agresive.
Dar nesimțirea merge mai departe, SUA neavând niciun pic de rușine când acuză Rusia că a încălcat teritoriul unei țări ca Ucraina. Rusia a fost pedepsită cu sancțiuni economice și diplomatice.

Dar cine va pedepsi oare SUA, care a încălcat teritoriul Siriei?

Spre deosebire de SUA, Rusia a fost chemată de guvernul sirian pentru a lupta contra teroriștilor ISIS. SUA nu a fost chemată, dar a venit până la urmă ocupând bucăți importante din Siria pregătindu-se în același timp pentru o eventuală ofensivă contra guvernului de la Damasc.
Moștenirea nazistă se vede clar în comportamentul Americii zilelor noastre. Mai ales că mulți dintre membrii establishment-ului american au fost simpatizanți ai naziștilor și mulți naziști de marcă au scăpat în SUA după dezastrul celui de-al Doilea Război Mondial.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d