Andreas LUBITZ: Prima imagine a pilotului Germanwings, ce date s-au aflat despre el?

Rate this post

Procurorul din Marseille a declarat că co-pilotul companiei aeriene Germanwings, Andreas LUBITZ pare să fi prăbușit avionul în mod deliberat. Din înregistrările sonore confiscate se arată că el a început coborârea și nimeni nu a putut intra la el în cabina de pilotaj.

Andreas Lubitz

“Co-pilot a rămas singur la bordul aparatului,” a declarat procurorul Brice Robin, bazându-se pe informațiile culese de la cutia neagră. “El a refuzat în mod voluntar să deschidă ușa de la cabina de pilotaj a pilotului și a început voluntar coborârea avionului.”

Procurorul a declarat că pilotul în vârstă de 28 de ani a avut o “dorință deliberată de a distruge aeronava. El … a refuzat să deschidă ușa de la cabina de pilotaj a pilotului și a început în mod deliberat coborârea avionului.”

Anterior, a devenit clar că unul dintre piloții a fost blocat în cabina de pilotaj, înainte ca avionul companiei Germanwings să fie coborât și a încercat să se întoarcă – fără nici un rezultat, potrivit unei surse din cadrul echipei de anchetă.
Pilotul a bătut la ușă, dar nu a existat nici un răspuns, apoi s-a prăbuşit în marți în apropierea de Digne-les-Bains în Alpii francezi. Acesta a fost unul dintre cele mai grave catastrofe de aviație ale Franței.

LUBITZ a fost identificat ca fiind un cetățean german având religie “necunoscută”. Procurorul a spus că nu a fost cunoscut având legătură cu terorismul sau legături extremiste, dar procurorul a spus că se aștepta la mai multe informații din partea autorităților germane.
AFP LUBITZ locuia cu părinții săi în orașul din vest Montabaur și a avut un apartament în Dusseldorf, a declarat primarul orașului Gabriele Wieland pentru Agenția Națională de Presă, DPA.

LUBITZ a fost un alergător pasionat care a luat de multe ori parte la curse locale. Pe profilul lui de Facebook, el a spus că a fost interesat în special de A320 și a urmat cursuri de pilot în care s-a discutat aspecte tehnice și diferite scenarii. Pagina sa de Facebook a fost acum ştearsă.

Prim ofiţerul LUBITZ, 28 de ani la Montabaur, în Renania-Palatinat, a avut la activ 630 de ore de zbor. El sa alăturat Germanwings în septembrie 2013, direct de la Școala de zbor Lufthansa din Bremen. Ei nu au putut să confirme dacă aceasta a fost primul loc de muncă LUBITZ ca pilot profesionist, sau dacă a avut orice altă experiență anterioară.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: